![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
d'aia ma inteapa noaptea? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
o sa ma culc la noapte mai devreme. si o sa beau o vodka la biberon... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
In cazul asta poate sa fie eficace (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vodka.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
there is no better cure than vodka (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu acum am ajuns acasa..ce zi luuunga...
Sunt bucuroasa, am primit un parfum!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu cred ca nimic nu e mai bun decat berea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dianaaaaa, esti pe aici? Te astept pe mess. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata!
aseara iar m a prins ploaia in drum... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
neataaa!!!
Ah ce fresh ma simt dupa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) 15h de somn! Nu prea disting eu bine cu un ochi dar se da el pe brazda!! Forte, sa scapi de chin eu zic sa te duci la medicul de familie sa-ti prescrie ceva, eu dupa 2 zile deja nu mai aveam inflamatia (desi statusem cred ca 2 saptamani asa...si nu mai rezistam!)!!! Nu pare cine stie ce dar poate da in complicatii si durere de te urci pe pereti!! Eu mi-am inceput cura cu Magne B6 ... ma simt mai bine, am trecut de o noapte alba la volan, acum astept si revenirea vederii in rest toate bune si frumoase!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si......cine vrea bre sa redevina virgina?!?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) masochiste mai sunteti |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata, azi plec la Buzau, la socrii!
Geoo, Magne B6 iti face pofta de mancare?Sau este doar o doza de energie in plus? Ca de asta as avea nevoie dar de pofta de mancare, nu! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Pofta de mancare nu mai am de ani buni! Mananc fiindca e musai pt supravietuire, de'ar fi dupa mine.... deci trag concluzia ca pofta de mancare nu-mi dau, insa energie DA!!!
La naiba vroiam in club diseara dar n-am cu cine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !!! |
|
|
![]()
|
|
O sa imi cumpar si eu..multumesc...sunt asa placinta in ultima vreme! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:09 PM |
|