IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 510 511 512 513 514 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Aug 11 2007, 02:45 PM
Post #5111

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Poke, fii barbata! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Aug 11 2007, 02:51 PM
Post #5112

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

QUOTE(Maàt @ Aug 11 2007, 03:07 PM) *

Pai ar cam pica partea aia din program cu mancarea la minut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 11 2007, 02:55 PM
Post #5113

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

maat....acus acus fug....
mai cautam cate ceva...
mi am cumparat o carte despre jurnalism (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar este cam greoaie...am impresia ca e pentru aia care stiu cu ce se mananca...
iar eu am luat decat o singura lingurita pana acum (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
asa ca ma documentez despre ceva mai easy si ma mananca palmele sa mai dau inca o comanda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 11 2007, 02:58 PM
Post #5114

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

am fost plecata dar capu' meu distept a uitat sa-si ia si ceva de mancare pt acasa!! Am avut in schimb grija sa-mi cumpar 4 inghetate snickers (ca bounty nu mai aveau (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) )!!!! Uf la naiba ce sa mananc in afara de rabdari prajite si oua prajite ca am tot bagat saptamana asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Si....poke ia-ma si pe mine langa tine...nici eu nu mai am ce face! Iar carti pe care sa nu le fi citit deja nu am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 11 2007, 03:03 PM
Post #5115

V.I.P.

geoo...eu acus caut carti.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nu stiu din ce motiv,dar mie nu imi place sa citesc "aberatiile" scriitorilor.
adicatelea daca nu e dupa o poveste reala sau nu e o carte stiintifica,de al carei domeniu sa fiu fascinata...degeaba incerc sa ma apuc de ea.
adorm dupa primele 5 pagini (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 11 2007, 03:05 PM
Post #5116

Musafir

Fratilor aici la mine au fost 5 minute de furtuna din aia de m-am speriat ca nu stiam ce se intampla. Inca mai ploua dar sper sa se opreasca repede (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 11 2007, 03:27 PM
Post #5117

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Se pare ca toate am dormit duse...eu am dormit 12 ore. Insa tot adormita ma simt (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Angel la noi a fost ieri asa, aproape toata ziua. Tuna si fulgera de am zis ca acum se darama blocul... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 11 2007, 03:29 PM
Post #5118

V.I.P.

szi...inchipuie ti ca eu aseara la 9 juma,pe furtuna aia,treceam liniile ferate....
de fiecare data cand bubuia sau tuna mai mai ca faceam e mine de frica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 11 2007, 03:34 PM
Post #5119

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Noi am scapat de furtuni!

Poke mie imi plac aberatiile scriitorilor, numai ca spre interesul meu vin mai mult cele politiste...drame....sau de dragoste mai tumultuoasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !!! De exemplu ce nu mi-a placut deloc (impotriva opiniei generale) a fost Alchimistul - Coelho; astea cu final....neasteptat (sau ma rog pt mine previzibil) ma pierd ori pe drum ori la sfarsit raman cu gust amar! In schimb pot spune ca la inceput si eu am fost fascinata de jurnalism...m-am impovarat cu o groaza de carti, le-am deschis cu mare interes dar le-am si inchis cu tot atata dorinta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mi-am dat seama ca eu sunt facuta pentru povesti....nu lucruri prea reale, fie ele si de actualitate sau de ajutor in meserie!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 11 2007, 03:37 PM
Post #5120

V.I.P.

geoo...si eu am inchis o pe asta....
dar nu pentru ca nu mi ar fi placut ci pentru ca e mult prea stiintifica pentru ce stiu eu acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
dar am gasit altceva...insa...ca intotdeauna sunt probleme...cartea nu e pe stoc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 510 511 512 513 514 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:58 PM