![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici eu nu am mai visat de mult, dar acum m-as culca la loc, poate imi continua visul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Uff, ce aiurea, Geo! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
pooop fetele!
eu iar am dormit ca o mica vacuta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am facut compot de piersici...ehh...care vrea?care vrea? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si eu am fost harnicuta. Am facut briose cu piersici din compot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
cu piersicile din compotul meu?
haaa? acum degust (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si parca ii mai trebuia un pic de zahar...dar e bine si asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa nu fac diabet domne (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu vreau compot de piersici, dar fara piersici..doar zeama....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Acum am venit de prin plimbari..evident sunt obosita..si cica trebuie sa iesim la bere. Eh..daca e vorba de bere..ma mobilizez!!!! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare!
m-am intors de la sibiu, am fost cu sora-mea si cu prietenu' ei. a fost beton! numa' ca ne-au cam bagat in sperieti furtunile care au fost, ca era sa ramanem blocati pe acolo, aseara erau cam toate drumurile de trecut muntii in stare critica. sarumana Maat pentru telefon si pentru incurajari! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce fain...nu am fost niciodata in Sibiu si am auzit ca e tare fain (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
toata ziua m a durut capul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , si tot nu mi a trecut oboseala acumulata peste saptamana si cand ma gandesc ca maine iar o aiu de la capat mor
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Si eu am auzit ca este foarte frumos Sibiul!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, e un oras foarte frumos. exact ca pe afara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar m-a omorat condusul pana acolo. si faptul ca ieri am venit cu furtuna in spate, si azi stiam ca sunt multe drumuri blocate de la ploi. dar a meritat!
pun poze maine la "locuri in romania de vizitat" |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:09 AM |
|