![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Au terminat de reparat drumul direct pana in Sibiu sau inca nu ca stiu ca era in reparatii?
Am facut si eu geoo azi la teste nu stiu ce ma apucat si daca n-ar fii destul de tarziu as mai face,da ma duc la culcare ca maine o sa fiu zombie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Io's taman pe dos!! Azi m-a apucat harnicia....m-a pus necuratu' sa am idei geniale si al naibii de greu de realizat si am impletit perdele din bambus toata ziua!!! Si mai am inca de patru ori cat azi!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ma paste o saptamana groaznica...si nu stiu de ce am impresia ca e munca de Sisif (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !!! Pana una alta maine la 8 fac ITP-ul la masina .... da Doamne sa-l trec ca asta-mi mai lipseste...sa raman si fara roti!!! Noapte buna gagici, eu mai am nitica contabilitate si trag pe dreapta! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna, geoo!
Ce poza frumoasa ti-ai pus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata fetele!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Noapte buna, geoo! Ce poza frumoasa ti-ai pus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neata! he he...sarumana (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dar sa stii ca-i vina lui Angel ( (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie imi placea si vechiul avatar era haios.E faina poza da-i cam dusa pe ganduri fata. Cat mai ai la perdele sa ne arati si noua rezultatul.
M-am apucat si eu odata in liceu sa-mi fac fileu de tenis am facut vre-o 4m apoi am lasat-o balta Spor la treaba. |
|
|
![]()
|
|
FILEU DE TENIS!! CE tareeee! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai tinand cont ca mi-a luat o zi sa fac una si mai am patru.....inca patru zile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !! Iar daca imi iese ceva ce merita mandrie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am sa va arat!!! Oricum ORICE iese mie o sa-mi creasca inima pt ca era un loc cu mucegai pe pereti si tapet pe tavan (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ! Ma duc la munci! Pup fetele! |
|
|
![]()
|
|
Mi-a placut tare sa joc tenis as mai juca si acum de placere da nu am cu cine.
Pupici. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hello!
|
|
|
![]() ![]() |