![]() ![]() |
Aug 14 2007, 12:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
hai mai sweet ca nu am modificat prea mult la poza aia zau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) era misto poza de la inceput sa stii.
Eu am o zi de mare kkt la lucru. Si it's not even close to being over. |
|
|
|
| roxanica10 |
Aug 14 2007, 02:34 PM
|
|
Musafir |
Bafta Sweet! Las' ca nu-i rau sa-ti mai pui mintea la contributie si pe timul verii...un pic de gimnastica nu strica (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
|
Aug 14 2007, 03:18 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Nope, m-am gandit ca trebuie sa ai mintea limpede pentru invatat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Spor si bafta !
Azi am pierdut si eu 3/4 de ora prin banca, si mai stateam inca juma' de ora daca nu ma descurcam sa ma duc la alt ghiseu . S-a prostit rau de tot BCR-ul la noi in oras (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , nu mai exista deloc respect pentru clienti. |
|
|
|
Aug 14 2007, 06:19 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Hmm...am innebunit eu, calc meu sau postul lui Angel apare la mine?!
|
|
|
|
| fortelady |
Aug 14 2007, 06:20 PM
|
|
Musafir |
da, apare la tine.
ce dumbnezeu are forumul? |
|
|
|
| angeldust |
Aug 14 2007, 07:34 PM
|
|
Musafir |
Bai o fi de la mine problema...ca azi tot ce am atins a inceput sa aiba un comportament ciudat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De dimineata am fost sa imi scot cazierul, am scris aiurea ceva a trebuit sa ma duc iara sa cumpar alt formular din alta parte, apoi cand am ajuns la ghiseu se uita aia la mine cu o fatza asa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si face "Vi-ati facut 2 buletine intr-un an?" Io "Nuhh???" "Sunteti sigura?" Io "Pai mi-am schimbat buletinul in 2005 ca mi s-a furat portofelul cu toate actele si atunci mi-am facut altul nou, da" Aia cica " (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ciudat, si cum aratati in poza din buletinul vechi va mai amintiti?" Ii explic io ce si cum acolo despre schimbarea mea de look, aia tot nedumerita ca de ce am io doua buletine facute in 2005. I-am cerut explicatii "Pai ziceti-mi si mie doamna, si-a mai facut altcineva buletin cu datele mele?" Aia...foarte misterioasa... "Pai numa dumneavoastra daca vi-ati facut" In fine...nu m-a lamurit cu nimic, mi-a dat cazierul si m-a trimis la plimbare si io stau acu si ma intreb cine mi-o furat identitatea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apoi la lucru nu mi-a mers nimic azi. Compul mergea cu viteza melcului turbat, la fiecare click trebuia sa astept 5 min de am zis ca ma imbolnavesc cu nervii, a venit sheful a mesterit ceva pe acolo, a mers bine 5 minute dupa care iar pauza. Apoi a venit sefa de proiect care lipsise cateva ore si am aflat ca trebuie sa o iau de la capat cu tot ce am facut si uite asa se duse draku ziua fara sa fac nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maine sper sa imi mearga mai bine ca e ziua mea de nume ca ma cheama si Marie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu spun la nimeni, tin secret ca pana la salariu nu am bani de dat de baut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Aug 14 2007, 07:39 PM
|
|
Musafir |
Bai, la tine si lucrurile marunte se transforma in romane politiste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa ne traiesti pe maine! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
maybe it was only the effects of vodka, daca tot ai uitat ca ti-ai schimbat buletinul de 2 ori in 2005 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/3.jpg) will these do better?, sunt cu aripi detasabile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/4.jpg) |
|
|
|
| angeldust |
Aug 14 2007, 08:56 PM
|
|
Musafir |
Si cand credeam ca mai rau de atat nu se poate pe ziua de azi....ei uite ca se poate! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Vine acu seara acasa colega mea de apartament care vine de 2 ori pe luna, deschide usa la ea la camera...si...pampampam pam...sa cadem amadoua late pe spate de duhoare. Un miros din ala de mortaciune cum nu va puteti imagina. Pe covor, sub geam, un porumbel mort care facuse viermi si imputise toata camera si tot covorul. Am dus covorul direct la gunoi ca draku se punea sa il mai spele in ce hal era si cum putea (ce o sa ma injure mama-mea cand o sa afle ca a ajuns la gunoi covorul ei persan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )....apoi ne-am apucat sa spalam locul crimei si sa il dezinfectam (mai mult colega ca eu nu prea am stomac pentru asa ceva...si am inmormantat si porumbelul intr-o punga de gunoi la container (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum....ipoteze despre ce s-a intamplat ar fi mai multe, dar ne-am oprit la una ce pare cat de cat posibila. In seara aia cand a fost furtuna fantastica aici la mine, eu am intrat la ea in camera si am inchis repede geamul, fara sa aprind becul sau sa ma uit in jur. Porumbelul era deja inauntru probabil. Ea a venit acasa duminica doar sa isi ia ceva, a intrat 2 minute, la fel fara sa aprinda becul si pentru ca i se parea ca miroase cam ciudat a deschis geamul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Camera fiind decomandata si usa inchisa bine, probabil mirosul s-a dus mai mult afara pe geam, ca altfel nu imi explic cum de nu am simtit nimic. Si uite asa isi gasi porumbelul obstescul sfarsit in camera mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dintre toate geamurile din bloc taman la mine isi gasi sa intre, 'tu-i mama lui, sa imi faca mie ziua si mai de kakat decat era. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Walpu multzam dear ....eh asa parca mai merge...facem o exceptie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by angeldust: Aug 15 2007, 07:59 AM |
|
|
|
Aug 14 2007, 09:40 PM
|
|
|
Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu se simtea mirosul si prin imprejurimea camerei ei? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Saracul porumbel! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sa speram ca s-a dus intr-o lume mai buna..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cum de ai norocul sa ai o colega de apartament care vine asa rar? Eh, lasa, de fapt stiu eu ca tu voiai sa imi furi identitatea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Stiu ca Geo este frumoasa, dar nu prea seamana cu pozele anterioare de pe forum. La asta ma refeream..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Aug 14 2007, 09:59 PM
|
|
Musafir |
Habar nu am cum de nu am simtit mirosul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E un mister. Io de3 obicei cand vin acasa ma inchid la mine in camera si de acolo nu mai ies (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ca sa ajunga mirosul la mine trebuia sa treaca prin hol si prin bucatarie.
Am o colega de apt. ca o fantoma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cand vine acasa nici nu o simt. Adevarul e ca eu am ales-o asa ...pe spranceana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi da bani putini, dar destui cat sa imi acopar intretinerea si pentru mine e ok, ca nu ma deranjeaza deloc. E absolut ca si cand as sta singura. Dar si eu sunt o gazda buna. Cine ar mai fi lasat-o sa arunce bunatate de covor doar ca sa nu o pun sa spele scarbosenia si imputiciunea aia? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 5th November 2025 - 03:52 PM |
|
|