![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, da-mi mie "palomeii" tai, ca nu ma supar...iar pe angel las-o cu fantomele...mai angelule, puteai sa-l faci ciulama, soro, daca te desteptai mai devreme! pacat! bine ca nu stai in Cta...putea fi pescarus si nu stiu pe unde mai scoteai camasa... astia sunt cat gasca!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bai, Angel, criminala de pasarele! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Totul pana la pasari da! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Azi am dat test la o banca. Au fost intrebari grele, la care am raspuns cat m-am priceput si intrebari atat de usoare incat am stat juma de ora sa ma invart in jurul lor...probabil mi se parea prea evidenta solutia si cautam capcane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum sa vedem ce-o iesi... |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
anjel, nu mai vorbi de chestii care put. imi e un rau de morrrrrrr de la cate pastile am luat cu rahatul asta de masea
szi, bafta! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io ce sa mai zic, ca am mancat mai nimic azi, am venit acasa cu foamea in glanda...si cand colo...surprize surprize (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-a pierit foamea pe 3 zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Szi-ule parca te vad ca te faci mare banchera (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eh, macar! Ma bag la somn ca vad stele verzi de oboseala. Noapte buna!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Noapte buna, szi!
Io-s plina de nervi si ofticata tare... tutu-i metro mamii lui! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dr_wise, ciulama?!?! Saracul porumbel, a fost si el o biata fiinta cu sentimente! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ah, e apartamentul tau? Am crezut ca stati cu chirie, si ea vine numai din cand in cand si isi mai plateste si chiria! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asta ar fi fost de-a dreptul tare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, trebuie sa recunoastem ca esti o gazda buna..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am nervi de imi vine sa iau la pumni pereti nu alta,
cred ca starea de nervi de la un timp o am din cauza ca sunt f obosita am ajuns sa nu ma mai suport de nervoasa ce sunt (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) somn usor la toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ma duc pe canapea sa ma holbez la vreun film... muma lor, nu-mi iese din cap... bicicleataaaaa meaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, poate de fapt asa este un semn ca trebuie sa iti iei altceva, nu bicicleta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:25 AM |
|