![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Szi, bafta multa.
Angel, nasoala chestie cu porumbelul....offf, lasa ca uiti.....si ai sa poti si manca |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata!
Szi multa bafta! Anjel cum naiba s-a nimerit tocmai la tine... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi ma duc si nu ma las pina nu imi iau bicicleta! na! asa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, pai nu ai citit ce ti-am scris eu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba da. Dar era un semn sa nu imi iau de la Metro! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si e bicilceta de casa, ca sa ma fac si io sarmanta si super-diva care ieste. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, da, o sa arati ca o veritabila diva..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Dar eu ma refeream ca exista si alte aparate in afara de bicicleta, si poate trebuie sa studiezi oferta..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Neata fetelor! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
LA MULTI ANI DI!!! Numai fericire si impliniri! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La MULTI ANI bebe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!! La MULTI ANI Angel .... chit ca nu recunosti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tre' sa dai de baut fata! La MULTI ANI tuturor Mariilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sper sa va plezneasca pe rand numai lucruri bune!! Sanatate si sa petreceti alaturi de cei dragi voua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
De care bicicleta vrei sa-ti iei?
|
|
|
![]()
|
|
statica. nu eliptica; am citit pe un forum de culturisti ca e mai buna statica pentru ce imi trebe mie.
multuuuuim geo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si eu cred ca cea statica e mai ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:24 PM |
|