![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna seara, fetelor si la Multi ani tuturor Mariilor! Eu va pup pe fuga, ca am iar de alergat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Apropo, am vesti despre fotografiile de nunta. Se pare ca maine le am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Weeeeii abia asteptam Szi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Forte nu stiu despre ce vorbesti :| It wasn't me! Nu stiu cine a postat cu id-ul meu si a scris ca geo e nestatornica....o mana criminala pesemne. Eu nu rescunosc nimic :| M-am scos (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Baaaaaaaa io m-am saturat!Am avut o zi de tot kkt!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Vreau sa fug undeva in lumea larga si sa nu mai aud de nimeni si nimic!Vreau sa planggg!!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Offf...lasa ca ziua de azi a trecut..maine va fi mai bine.
Uite-te la un film frumos, sau fa ceva care iti place..si nu plange! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
hai sa ma plang si eu!
Nu stiu ce naiba se intampla cu mine dar nimic nu-mi mai merge bine de vre-o luna!!! Si mi-am tot repetat ca maine va fi mai bine de mi-a iesit pe ochi si s-a ales praful! Am niste stari tampite de dezamagire si extaz de ma ia cu ameteala! Cred ca am ajuns pe la capatul rabdarii ... trec zilele cu duzina si nu ma pot misca si eu mai repede sa ies din rahat odata!!! Sunt satula de nopti de patru ore, sunt satula de grijile ca datoriile ma ingroapa!!! M-am saturat de tot si de toate!!! Faptul ca anul asta n-am avut un concediu serios ma termina psihic! Si cand ma gandesc ca luminita de la capatul tunelului o pot zari abia peste 2 luni imi vine rau de la stomac! Imi bag picioarele in ea de treaba! Deci fantasy ... nu esti singura....daca te ajuta cu ceva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Edit: PS: fetelor faptul ca-mi schimb atat de des avatarul nu inseamna nestatornicie ci frecventa starilor mele duse de la o extrema la alta!!! ((IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si am aranjat avatarul asta...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imi placea prea mult sa renunt la el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Geo (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Poate nu te consoleaza cu nimic, dar nici mie nu imi merge deloc bine. Si cand imi merge in sfarsit ceva bine, apare ceva cu totul neprevazut care imi strica totul! Si situatia asta tot este de ceva timp, mult mai mult de o luna. Eu imi pastrez optimismul, incerc sa ma motivez sa merg mai departe, dar se pare ca lucrurile bune ma ocolesc si ma tot ocolesc. Nu este in natura mea sa ma vait, urasc sa fiu compatimita, dar mai cedez si eu cateodata..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Asa ca fetelor, nu sunteti singure! Putem sa facem un clan! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey ce-i aici?? Voi va plangeti mai mult ca mine, nu pot sa accept asa ceva! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ia, fruntea sus, curu in spate si tzatzele la inaintare! Pai se poate? Amu ce sa faci, la toti ni-i greu....da asta-i viata...neverending shit, ori dai in hepatita ori inveti sa te obisnuiesti cu mirosu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
care tzatze bre?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Edit: si apropo Angel mama ...te facu'si ca ploua cu bauturile alea?!?! Ca daca nu dai nu nik ... macar sa stiu sa ma cinstesc singura!! Eh las' ca nu mai stau mult si ies in lume!!! Azi beau!!! bere fara alcool ca tre sa ma intorc cu tot cu masina....dar beu bey nene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Deci..sa va zic si eu..noua ne merge tare rau de ceva timp... pur si simplu nimic nu iese cum ar trebui....asa credeam eu, faza e ca am vazut la altii ce inseamna cu adevarat sa "nu iti fie bine". Stiti ca se poate si mai rau...nu? Asa ca fruntea sus....io am avut momente cand am simtit ca o iau razna... dar imi revin...ma joc matza, ma uit la batranica de la metrou care cerseste, si imi dau seama ca si perioada asta va trece...pt mine..pt ea, poate nu. Sau va trece dar nu asa cum ar trebui.O sa va povestesc si despre batranica de la metrou....
Geoo, alt avatar? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 07:06 AM |
|