![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
daaa...asta mi se pare mai apropiat nevoilor mele!
aia care incaseaza's io si cel care da e destinul! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Stiu ca se poate si mai rau! Dar stiu ca se poate si mai bine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) asta doare al naibii! Edit: Totusi nu pot sa nu observ ca poate fi ceva in aer!!! E parca prea mare coincidenta!!! Si prietenele mele o duc rau...si vad ca si voi aveti probleme uffffff..... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
In cazul meu nu e asa, toata lumea o duce bine si foarte bine. Eu sunt aia cu ghinionul. Feriti-va de mine, ca sunt contagioasa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
vaaaai sweet nu ma invita sa te gasesc tap ispasitor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
va las fetelor; ies afara! ma sufoc in casa am nevoie de aer! ma duc sa-mi caut norocul! poate-l gasesc in Dunare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pardon....faleza Dunarii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) beyyy....o chestie imi place la mine....stiu sa fac haz de necaz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) !!! Inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Geo, ce draguta esti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ma consolezi tu pe mine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vrei sa ma ai pe constiinta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
e cam tarziu dar acum am apucat sa ajung si eu la pc
la multi ani la toate Mariile (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sar`na divi! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Am bicicleta... am bicicleta...e si utila... e si cocheta. ... tararaaaaaaaaaaaam ! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
offf fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) las ca trece. nici eu nu sunt prea grozav in perioada asta, dar stiu ca o sa vina vremuri mai bune. deja au inceput
maat, si cat te tine bicicleala? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) io am tras o tura de shopping cu sora-mea si ne-am facut de cap. si am incheiat seara spectaculos cu niste scoici in sos de vin. asa, ca tot imi e rrrauuuu de mor de la fiere. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gata~ declar razboi starii de melancoblegeala! Capu` sus si incredere maxima in Dumnezeu: sa va zic un secret: io cind is caca pina-n git am o mina magica care parca vine si ma ridica din mijlocul haznalei! Dumnezeu, dragul de El, nu m-a lasat NICIODATA la greu! Da` nici io nu-s omu` sa imi pierd speranta.
Ma tine, bre, cica tine pina la 100 de kile, da` la mine nu e cazu`... Am 59. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Di, sa te auda cine trebuie! Avem toti nevoie de mana aia!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai diana.... ce dumnezeu te plangi? ca si eu tot cam pe acolo bat (vreo 55 cred ca am).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 07:10 AM |
|