![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai norocu` si-l face si omu cu mina lui. Dumnezeu ne da, da in traista nu ne baga. Daca nu a pierdeti credinta si va rugati la Cel de Sus, o sa vedeti ca am dreptate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Forte, am un derier cit china si chisioarile cam groase. Ori io eram foaaarte mindra de chisioarele meli seli frumoasi, da` acu`, belea, nu mai poci sa le arat ca are sunci pi ieli cari iesti. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
flash news, si oasele se ingroasa cu varsta, si muschii si tot. parol! ce-as mai vrea io cracii de la 20 de ani cand aveam fusta de 20 de cm. da' nu se mai poate! mi s-au latit oasele, soldurile, genunchii etc.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ia-ti bicicleta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Glumesc! IO NU-S omul sa ma duc la sala, obosesc numai la gindul asta, de mers pe jos nu prea am cind, de stat la pc = toata ziua= sedentarism= sunci. Si ca un taur capos ce sint, o sa ma tin de ea. Io am avut craci de aratat pina acu fo` 2 ani jumate... intentionez sa ii fac inapoi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi am avut si eu un pic de noroc:-) imi parcheaza un vecin masina de mi-a blocat iesirea si cand ii spun tot el se burzuluie de-mi venea sa-i zic ceva de dulce.Cum au unii tupeu dupa ce sunt cu musca.
Da ce-ai patit cu bicicleta Maat ca n-am prins faza. Ce sa zic asa e n-ar trebui sa ne plangem da cateodata parca te mai racoresti. Noapte buna. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai asa ma gandeam si eu: ca norocul si-l face si omul, dar in cazul meu..neeh mai bine ma abtin (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Maat, sa stapanesti sanatoasa bicicleta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si cu rezultate spectaculoase! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ajunsei si eu acasa din pelerinaj.....
he he... bicicleta.... misto! Sper sa te tii de ea!! Asa mi-am cumparat si eu tone de aparate care mai de care ... ba pt masaj, ba pt dureri de cap etc. si dupa 2 luni zaceau toate aruncate prin dulapuri! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu de o saptamana m-am apucat de gimnastica acasa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred ca-mi ia maxim 3 minute! Si fac dimineata si seara (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si am o febra la brate si fund de cad pe jos!! Si nu zic ca prietenul m-a admirat azi de nu mai putea (nu stiu ce l-a apucat ca in viata lui nu a fost capabil sa scoata un compliment pe gura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) ... oare sa fi fost berile care le bause (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ?! Oricum promit ca de astea ma tin! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Is taur capos: cind imi intra ceva in cap, poa` ca se darime lumea, asta e, asta fac, cui nu-i convine sa se spinzure, io nu ma schimb... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dragul meu mi-a montat azi bicicleta si se uita neincrezator la mine cum pedalam. Lasa ca-i arat io lui, intr-o luna o sa isi aduca aminte de picioarele care l-au facut sa-si suceasca gitul dupa mine... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sar`na de urari! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sper sa nu vada in ea un nou suport de depozitat haine! Am mai vazut cazuri! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau cine stie, poate se apuca si el de pedalat, ca sa ai si tu dupa ce sa iti sucesti gatul! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu altii cum sint, dar mie mi s-a facut foame si ma duc sa vad ce mai zice frigiderul. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
nu ca m-as plange ca am cu cine arde gazul.....dar nu-i tarziu pt voi?!?!?!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 07:49 PM |
|