![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O viata avem... si voi sinteti tare dragute... Oi dormi miine noapte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca tot facem noapte alba, care pentru mine e cam obisnuita in ultima luna, eu cica invat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , eventual experienta de viata de la voi, va invit pe o piscina plutitoare, pe care cand am vazut-o am zis, what's the use?
partyyyyyyyyyy (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/floatingswimmingpool29aha5.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
pe mine m'o batut 'al necurat azi si am luat 3 somnifere la 8 dimineata ca aveam draci de somn si am dormit pana pe la unu ...cred... nu mai tin minte! Si uite-ma acus cu ochii cat cepele! Iar maine nu mai poci sa trag matza de coada ca ma ia datoriile din urma care este!!
Edit: iote colac peste pupaza din tei....io's aia invizibiloasa?!?! wtf?! m-am dus pe copca.... ma gandeam io de ce am beculetu' stins.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
QUOTE O viata avem... si voi sinteti tare dragute... Oi dormi miine noapte. Imi place cum ganditi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wal, ce bine o fi sa fii acolo!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) La ce trebuie sa inveti? Si eu trebuie sa ma apuc cu mare spor si dispozitie zilele astea ca altfel.. Geo, cum fuse plimbarea? 3 somnifere?! Si nu pot sa nu remarc ca ai inceput sa vorbesti ca Maat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Efectul careia din cele anterioare este? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Plimbarea fuse productiva (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) !!! Mi-am mai limpezit creierul ... mi-am mai pus gandurile in ordine ... am mai primit niste propuneri/invitatii/complimente ... tragand linia ma simt mai bine (cu 2 % ) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce pot sa spun ... Maat e molipsitoare RAU!! Si asa mai "face" si neuronii mei o pauza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 3 somnifere pt ca la primul ma enervez ca nu se intampla nimic, la al doilea ametesc dar nu enough sa pic in somn si la al treilea deja nu mai am impresii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io? Ce am facut io? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar nu dauneaza grav sanatatii? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
cine sau ceee? Ma'at sau somniferele? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Of! Io capitulez. Ma dor salele care ieste. Va pup. Noapte buna, ne recitim miine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
pai Maat evident!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) glumesc, glumesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) somniferele of "horse"! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noapte buna care ieste, Maat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 06:32 AM |
|