![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
S-ar putea ca de la somnifere sa te doara capul.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
La mine a devenit o obisnuinta sa ma culc pe la 3-4 de...cativa ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si adorm instantaneu, chiar si dupa 3 cafele tari! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De fapt acum imi dau seama ca m-am trezit pe la 6:30, ca am auzit niste zgomote ciudate, deci cred ca am dormit vreo 3 ore! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
pai pune manutza si fa nani! Sa nu ajungi ca mine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pe invatat ar trebui sa pun mana! Dar nu am nici un chef, imi tot caut pretexte. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
stiu cum e (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !! Si mie imi era tare greu sa ma apuc; de fiecare data ma trezeam ca ingras porcul in ajun!!! Dar am supravietuit si chiar sunt mandra de nota mea finala (care PS nu are nici o branza cu ceea ce a fost pe parcursul facultatii)! |
|
|
![]()
|
|
Mai greu e pana ma apuc..Mai ales ca dragele mele colege au niste note colosale (genul 10 pe linie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ). Dar in fine, eu sper sa raman la buget, pt mandria mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si sa imi ramana si ceva in cap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tu faci acum masterul? Te-ai gandit in ce ai vrea sa te specializezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu m-am apucat de master ca-s satula pana-n gat de alte datorii si cursuri pe care trebuie sa le incep URGENT!!! Trebuie sa fac un curs de protectia muncii ca altfel ma inchid astia ca-mi semnez carnetele angajatilor io pupaza...fara pregatire in domeniu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar cred ca ma apuc de la sfarsitul lunii Septembrie...pana atunci ma chinui sa-mi dezvolt afacerea ... |
|
|
![]()
|
|
Bafta multa cu afacerea! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Si in ce vrei sa il faci? Banuiesc ca nu jurnalism.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Salut ladies!
Mama, dar cate insomniace pe aici! Nu pot sa cred...mi-aduc aminte cand pierdeam si asa noptile...eh, am imbatranit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) L-am sunat pe fotograf si m-a amanat pentru maine (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Nu mai vad odata pozele alea! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma' da voi ati avut fotograf profesionist sau ce? nu era mai simplu sa va faca pozele si sa veniti cu ele la bucuresti la developat, la un centru?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pai, de ce la Bucuresti? In Craiova ce are? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am avut fotograf profesionist. Insa ne este si prieten si l-am lasat in voia lui sa le faca, pentru ca a avut si ceva probleme. Oricum, nu conteaza, numai sa vad pozele odata.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 05:23 AM |
|