IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 532 533 534 535 536 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Aug 17 2007, 01:36 AM
Post #5331

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Buai, mie iar nu mi-e somn! Geo, unde esti cu somniferele? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Inseamna ca e mult mai greu..Dar sunt sigura ca o sa te desurci mai mult decat bine!! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Aug 17 2007, 01:44 AM
Post #5332

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Prezent....prezent! Pai mi-a luat juma'de ora sa va citesc ca v-au traznit muzele de am ramas eu lata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Sarumana Sweet!! Sper sa-mi iasa treaba ca m-am saturat sa depind de unul si de altul!
Vrei un somnifer? Se face copilu'numai sa nu ma injuri maine daca te doare capul!

He he Sylvia... am de ales intre doua cursuri unul mai ieftin si altul mai scump...ala mai scump imi permite sa fac instructaj si altor firme...si ghici ce-mi dicteaza spiritul de "afacerist" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ! Bere, bere dar sa fie mai bine fara alcool ca's dependenta de masina!:lol:

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2007, 01:45 AM
Post #5333

Musafir

Misto scara, walpu!
Haolica, definitivaaaat! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mama a fost profesoara in tara si stiu prin ce-a trecut la fiecare rahat de grad (inclusiv definitivatul asta). (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cand il ai de dat?

+Quote Post
Cindy
post Aug 17 2007, 01:50 AM
Post #5334

V.I.P.

Partea a doua era pentru Wal, dar daca se potriveste, atunci pt amandoua sa fie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Daa...Mr Q asta ne-a dat ocupatie, nu alta..Ai vazut ce poezii au facut fetele noastre? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 17 2007, 01:57 AM
Post #5335

Membru de Onoare

QUOTE(sweet_girl @ Aug 16 2007, 06:09 PM) *
Bafta multa cu afacerea! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

la asta am raspuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sincer fetele noastre merita recunoscute international ... mai rar asemenea calitati: si frumoase si destepte ... buey... daca stau sa ma gandesc ... naspa ca uite cum si-au ratat ele fericirea!!

+Quote Post
Cindy
post Aug 17 2007, 02:03 AM
Post #5336

V.I.P.

Daa...si emotia si adrenalina..si factorul mister, controversa, nu mai zic de ce social proof ar fi avut parte cu notorietate pe plan international!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar poate le descopera vreun cautator de talente..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) You can never know..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 17 2007, 02:05 AM
Post #5337

Musafir

kalua, toata saptamana viitoare, 3 examene, 2 de 3 ore si unul oral (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ziat iz său bulşit

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2007, 02:09 AM
Post #5338

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Dar eu iti voi tine pumnii, tu mai ingrasi porcul in Ajun si-o dai cumva cotita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cand te gandesti atata frecus in invatamantul asta si pentru ce? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 17 2007, 02:12 AM
Post #5339

V.I.P.

Asta ma gandeam si eu, Kalua.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu cand ma gandesc la fostii mei profesori..Sunt norocosi elevii lui Wal. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 17 2007, 02:15 AM
Post #5340

Membru de Onoare

Of numai bsedati si pe net si in viata reala!!! Sa vezi ce-am patit azi!!!

Pe seara am iesit la un suc cu prietena mea; toate bune si frumoase... pe la 12 noaptea ne-am hotarat ca sucul supt vre-o 2 ore printr-un pai s-a cam terminat si ar fi cazul sa ne miscam! Ne urcam frumos in masina si incepem sa vorbim ... fara sa constientizez ... m-am trezit ca ma plimbam de nebuna prin oras; nimic nou!!! Insa de data asta mi se parea cam ciudat felul in care cele doua masini din fata (banda unu si banda doi de pe sens unic) mergeau cu 20 /h in paralel; nici aici nimic nou... m-am obisnuit sa se mai gaseasca tarani care sa vorbeasca asa dar in 2 minute imi vine si unul in dreapta si inca doi in spate ... in total eram incadrata de 5 MASINI (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) !!!

A urmat apoi o urmarire ca-n filme, pt ca am reusit sa scap intr-un moment de neatentie a unuia ... scartait....ambalat motor.... am scapat de toti mai putin unul ... am gasit o patrula de politie si m-am lipit de ea!!! Recunosc ca m-am speriat de moarte! E deja a doua oara cand am patit-o, dar prima data erau doar 2 masini!!!

Au dat astia cu insecticide prin atmosfera? Ne mama naibii i-a palit pe toti?!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 532 533 534 535 536 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 11:38 AM