![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
la muschii mei de musca tzetze ... cred ca dau de-l nenorocesc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Si uite asa bata mea o sa se rupa ... pe spinarea mea!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da, o sa-mi bochez si usile cum urc in masina si cred ca apelez si la politie de se ingroasa gluma (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Diseara trebuie sa ies iar ... am inima cat un purice! Fetelor! Am nevoie de ajutor intelectual!!! Am ascultat zilele astea o melodie romaneasca la radio! Logic ca a spus cine o canta si cum se numeste ... numa' ca neuronu' meu decoda culoarea semaforului si a ratat informatia!! Sincer mi-a placut, acum vreau sa o caut pe net dar zau de stiu de unde sa incep! DECI: o canta un tip si o tipa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) tipu' gen BUG Mafia ... tipa ... ( (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) offfffff sunt in plop cu muzica romaneasca) are si ea voce sexy! Ce imi mai amintesc din versuri : "Stiu ... bla bla bla ... esti un tip nu stiu cum" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) pot fi si mai patetica daca mai aveti nevoie de clue-uri ... EDIT: Nimic?!?!!? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Apropo de ce spunea Forte de cersetori, am vazut unul asta-iarna, in plin ger in zona Grozavesti dezbracat complet, alergand printre masini la semafoare. Am ramas socata! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ce o fi fost in capul lui?!
Geo, daca o ascult, te anunt..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da un search pe google cu versurile pe care le stii, eu asa faceam cand cautam ceva, scriam eventual si lyrics si gata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
N-am gasit nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) data viitoare ma concentrez pe melodie si nu pe sofat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sweet pune mana si invata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !!! Eu ma duc la jumulit ca maine plec la mare (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) !!!! Yupyyyyyyyyy (chit ca duminica seara sunt back (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Acum ma duc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Have fun! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
geoo...distractie placuta!
fa o baie si pentru mine plss (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oauuuuuuuu ce fain have fun la mare.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma enervati... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da` lasa, cind o zbura porcu`, ma duc si io in conşed!
Ma car acasa... oau, nu e decit 7! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor!
Aseara m-au sunat aia de la banca sa imi spuna ca am trecut testul. Si azi de la 6 am fost la interviul de grup. Data trecuta, am picat la asta. Asa ca mi-am propus, normal, sa nu mai fac aceleasi greseli. Am fost cumintica, nu am vorbit neintrebata si l-am lasat pe unul sa isi dea in stamba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-a facut de ras, saracul. Faza cea mai tare este ca au fost aceleasi teme de discutii ca si data trecuta. Ma simteam ca un repetent (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sincer, nu imi fac mari sperante. Pentru ca la banci totul e pe pile. Asa ca...normal, mi-as dori sa iau, ca doar de aia m-am dus. Insa sunt realista. Imi zicea barbatu-meu ca astia ma vor angaja pana la urma si doar pentru perseverenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-a si recunoscut directoarea bancii si mi-a dorit mai mult succes de data asta. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi,niciodata nu se stie asa ca poate esti norocoasa(ca desteapta stiu ca esti) si te angajeaza (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
O seara frumoasa ladies (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa-i, szi, nici nu stii de unde iepurele...
Eu am mancat ca o purcica (cantitativ) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si-acuma ma pun sa ma uit la un film. L-am lasat pe scumpul meu sa ia unul, sa vedem cu ce se intoarce. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 06:30 AM |
|