IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 536 537 538 539 540 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
geoo
post Aug 17 2007, 01:00 PM
Post #5371

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

la muschii mei de musca tzetze ... cred ca dau de-l nenorocesc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Si uite asa bata mea o sa se rupa ... pe spinarea mea!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da, o sa-mi bochez si usile cum urc in masina si cred ca apelez si la politie de se ingroasa gluma (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Diseara trebuie sa ies iar ... am inima cat un purice!

Fetelor! Am nevoie de ajutor intelectual!!! Am ascultat zilele astea o melodie romaneasca la radio! Logic ca a spus cine o canta si cum se numeste ... numa' ca neuronu' meu decoda culoarea semaforului si a ratat informatia!! Sincer mi-a placut, acum vreau sa o caut pe net dar zau de stiu de unde sa incep! DECI: o canta un tip si o tipa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) tipu' gen BUG Mafia ... tipa ... ( (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) offfffff sunt in plop cu muzica romaneasca) are si ea voce sexy! Ce imi mai amintesc din versuri : "Stiu ... bla bla bla ... esti un tip nu stiu cum"

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) pot fi si mai patetica daca mai aveti nevoie de clue-uri ...

EDIT: Nimic?!?!!? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 17 2007, 02:18 PM
Post #5372

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Apropo de ce spunea Forte de cersetori, am vazut unul asta-iarna, in plin ger in zona Grozavesti dezbracat complet, alergand printre masini la semafoare. Am ramas socata! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ce o fi fost in capul lui?!

Geo, daca o ascult, te anunt..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da un search pe google cu versurile pe care le stii, eu asa faceam cand cautam ceva, scriam eventual si lyrics si gata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 17 2007, 02:58 PM
Post #5373

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

N-am gasit nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) data viitoare ma concentrez pe melodie si nu pe sofat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Sweet pune mana si invata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !!!
Eu ma duc la jumulit ca maine plec la mare (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) !!!! Yupyyyyyyyyy (chit ca duminica seara sunt back (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )

+Quote Post
Cindy
post Aug 17 2007, 03:03 PM
Post #5374

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Acum ma duc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Have fun! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 17 2007, 03:23 PM
Post #5375

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

geoo...distractie placuta!
fa o baie si pentru mine plss (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 17 2007, 03:44 PM
Post #5376

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Oauuuuuuuu ce fain have fun la mare.

+Quote Post
Diana.
post Aug 17 2007, 06:08 PM
Post #5377

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ma enervati... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da` lasa, cind o zbura porcu`, ma duc si io in conşed!

Ma car acasa... oau, nu e decit 7! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 17 2007, 08:08 PM
Post #5378

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor!

Aseara m-au sunat aia de la banca sa imi spuna ca am trecut testul. Si azi de la 6 am fost la interviul de grup. Data trecuta, am picat la asta. Asa ca mi-am propus, normal, sa nu mai fac aceleasi greseli. Am fost cumintica, nu am vorbit neintrebata si l-am lasat pe unul sa isi dea in stamba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-a facut de ras, saracul. Faza cea mai tare este ca au fost aceleasi teme de discutii ca si data trecuta. Ma simteam ca un repetent (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Sincer, nu imi fac mari sperante. Pentru ca la banci totul e pe pile. Asa ca...normal, mi-as dori sa iau, ca doar de aia m-am dus. Insa sunt realista.

Imi zicea barbatu-meu ca astia ma vor angaja pana la urma si doar pentru perseverenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-a si recunoscut directoarea bancii si mi-a dorit mai mult succes de data asta.

+Quote Post
kary_pink
post Aug 17 2007, 08:16 PM
Post #5379

Musafir

Szi,niciodata nu se stie asa ca poate esti norocoasa(ca desteapta stiu ca esti) si te angajeaza (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

O seara frumoasa ladies (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2007, 08:36 PM
Post #5380

Musafir

Asa-i, szi, nici nu stii de unde iepurele...

Eu am mancat ca o purcica (cantitativ) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si-acuma ma pun sa ma uit la un film. L-am lasat pe scumpul meu sa ia unul, sa vedem cu ce se intoarce. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 536 537 538 539 540 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th July 2025 - 06:30 AM