![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata!
geoo sa ai grija de ai ca de ochii din cap... bine ca ai scapat si de "urmaritori" si te ai linistit acum! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
girls am niste nervi de mor azi merg la o nunta nu am pantofi de fapt am vazut niste sandalute super super (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar sunt putin micute iasa putin cu cativa mm degetul afara ce sa fac sa mi iau?
, azi ma duc sa i mai probez inca o data cred ca sunt nebuna e singura pereche din oras care mi a placut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) bagaj facut, presiune verificata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !!! Eu ma car la mare unde nu am CAZARE si s-a anuntat cel mai "solicitant" weeknend (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Sper sa nu dormim in masina!!!!!!
Dormiti si voi la noapte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :!!! Divi, eu chiar daca imi iau sandale marimea mea, oricum imi aluneca degetele mai in afara .... deci e ok daca e vb doar de cativa milimentri! La calcai sa nu fie exagerat! Si sa nu te stranga!!! Eu cu reducerile astea mi-am cumparat o gramada de sandale si pantofi! Nu mai am unde sa-i bag! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am nicte picioare inguste si-mi aluneca mai in toate sandalele. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Dar atunci nu le cumpar.
divi, nu poti sa te duci, sa le probezi, faci poze (din fata si de pe laterale, dar fiind in picioare, nu sezand), te-ntorci acasa, pui pozele aici si noi iti spunem? geoo, drum bun si distractie placuta! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua acum m am intors nu mi a venit ideea sa iau aparatul pt ca acum am vazut mesj tau , dar oricum nu are rost daca pana si vanzatoare zicea ca nu se vede f tare dar v ar trebui un nr mai mare si bineinteles ca nr mai mare nu avea ca doar acum 3 zile am intrebat si nu avea
asta e (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) n am avut noroc faza e ca fiind din piele se mai lasau si atunci chiar ca ieseau ca si crenvusti in fata rau de tot degetele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai, si mie imi mai ies degetele desi e numarul bun (36) si par sa vina perfect. E chiar enervant.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, numarul inseamna lungimea si daca partea din fata (bretele sau ce model o fi avand sandalele) nu e destul de ingusta, sa fixeze picioril, acesta se duce la vale. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, stiu, eu ma refeream la divi, care spunea ca ii erau mici ca nr sandalele.
Probabil am si eu picioarele inguste. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Masina de cafea face pe nebuna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , iese ori mai multa, ori mai putina cafea decat normal, incepe sa spuna ca trebuie dat drumul la abur dupa fiecare cafeluta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sper sa nu se strice ca-mi fac seppuku (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
divi eu am fost la banchet cu sandale cu un numar mai mic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si chiar daca se vedea eu nu am avut nici o jena, imi placeau asa tare ca nu a mai contat....ce? de parca sta cineva sa observe cum imi ies mie degetele? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 12:56 AM |
|