IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 538 539 540 541 542 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Aug 18 2007, 08:04 AM
Post #5391

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

neata!
geoo sa ai grija de ai ca de ochii din cap...
bine ca ai scapat si de "urmaritori" si te ai linistit acum!
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Aug 18 2007, 10:19 AM
Post #5392

Musafir

girls am niste nervi de mor azi merg la o nunta nu am pantofi de fapt am vazut niste sandalute super super (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar sunt putin micute iasa putin cu cativa mm degetul afara ce sa fac sa mi iau?
, azi ma duc sa i mai probez inca o data cred ca sunt nebuna e singura pereche din oras care mi a placut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 18 2007, 11:17 AM
Post #5393

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) bagaj facut, presiune verificata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !!! Eu ma car la mare unde nu am CAZARE si s-a anuntat cel mai "solicitant" weeknend (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Sper sa nu dormim in masina!!!!!!

Dormiti si voi la noapte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :!!!

Divi, eu chiar daca imi iau sandale marimea mea, oricum imi aluneca degetele mai in afara .... deci e ok daca e vb doar de cativa milimentri! La calcai sa nu fie exagerat! Si sa nu te stranga!!! Eu cu reducerile astea mi-am cumparat o gramada de sandale si pantofi! Nu mai am unde sa-i bag!

+Quote Post
kalua
post Aug 18 2007, 11:30 AM
Post #5394

Musafir

Si eu am nicte picioare inguste si-mi aluneca mai in toate sandalele. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Dar atunci nu le cumpar.

divi, nu poti sa te duci, sa le probezi, faci poze (din fata si de pe laterale, dar fiind in picioare, nu sezand), te-ntorci acasa, pui pozele aici si noi iti spunem?

geoo, drum bun si distractie placuta!

+Quote Post
divi2007
post Aug 18 2007, 12:20 PM
Post #5395

Musafir

kalua acum m am intors nu mi a venit ideea sa iau aparatul pt ca acum am vazut mesj tau , dar oricum nu are rost daca pana si vanzatoare zicea ca nu se vede f tare dar v ar trebui un nr mai mare si bineinteles ca nr mai mare nu avea ca doar acum 3 zile am intrebat si nu avea

asta e (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) n am avut noroc faza e ca fiind din piele se mai lasau si atunci chiar ca ieseau ca si crenvusti in fata rau de tot degetele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 18 2007, 01:39 PM
Post #5396

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mai, si mie imi mai ies degetele desi e numarul bun (36) si par sa vina perfect. E chiar enervant.

+Quote Post
kalua
post Aug 18 2007, 01:51 PM
Post #5397

Musafir

Bre, numarul inseamna lungimea si daca partea din fata (bretele sau ce model o fi avand sandalele) nu e destul de ingusta, sa fixeze picioril, acesta se duce la vale. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 18 2007, 01:56 PM
Post #5398

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mda, stiu, eu ma refeream la divi, care spunea ca ii erau mici ca nr sandalele.
Probabil am si eu picioarele inguste.

+Quote Post
kalua
post Aug 18 2007, 02:07 PM
Post #5399

Musafir

Masina de cafea face pe nebuna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , iese ori mai multa, ori mai putina cafea decat normal, incepe sa spuna ca trebuie dat drumul la abur dupa fiecare cafeluta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sper sa nu se strice ca-mi fac seppuku (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 18 2007, 02:10 PM
Post #5400

Musafir

divi eu am fost la banchet cu sandale cu un numar mai mic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si chiar daca se vedea eu nu am avut nici o jena, imi placeau asa tare ca nu a mai contat....ce? de parca sta cineva sa observe cum imi ies mie degetele? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 538 539 540 541 542 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2025 - 12:56 AM