IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 539 540 541 542 543 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Aug 18 2007, 02:42 PM
Post #5401

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor! Eu am adormit pe la 3 azi noapte, ca am stat sa vedem toate cele 4 dvd-uri de filmare de la nunta. Inca nu am pozele, dar am filmul. A filmat tipul ala ceva de speriat. Vreo 6 ore in total. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cand am pozele, promit sa pun si pe grup. Ca abia astept si eu sa le vad.

Mi-e necaz ca nu pot sa mai intru si eu noaptea, dar nu mai rezist. Acum ma duc sa dorm un pic, ca azi am fost la birou si sunt franta. Iar maine am un botez.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Aug 18 2007, 03:17 PM
Post #5402

Musafir

Buna fetelor!
Geoo, bine ca lucrurile au luat o intorsatura draguta. De retinut totusi ca nicaieri nu-i safe sa iesi tarziu in noapte. Si colegele mele cand se intorc de la petreceri au oaresce temeri.
Szi, multa bafta. Cate pile sa existe? Am o fosta colega de facultate care lucreaza la Raifeissen si-i tare nemultumita de atmosfara. Imi zicea ca are o sefa care sta in spatele ei si o vegheaza. Ce Mess, ce Internet Explorer? Alea's povesti. Am mai auzit si alte pareri similare si de prin alte parti, dar n-o fi peste tot la fel.
Apropo de sandale, si eu urasc sa-mi iasa degetele pe afara, dar uneori patesc si eu asa. Chiar daca-mi sunt bune ca numar, tot imi aluneca piciorul in fata, datorita pantei.
Va pup! Ma duc sa ma relaxez prin casa. Maine o sa mergem in niste vizite pana la Buzau.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Aug 18 2007, 05:37 PM
Post #5403

Membru de Onoare

Member No.: 265

Doamne ce de peripetii Geoo! Incepusem si eu sa cred tot felul si cand ajung cu cititul la faza cu pustanul (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Pai eu cred ca-l injuram pana dadeam in balbaieli (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce naibii creier au astia ma?! Pai mai nou trebuie sa te inconjoare de masini ca sa te intrebe daca ai prieten? A innebunit lumea de tot. A! Probabil asta e noua strategie ma, isi ia toata gasca, vreo 4-5 masini, te urmaresc pe toate stradutele din oras asteptand sa capitulezi si cand intr-un final opresti vine spre tine clipind gales sa te intrebe daca ai prieten. Tu, pe jumatate lesinata, zici: Ci..ci...cine,eu?! Noooo! In fine...distractie placuta. Esti neagra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?
Szi multa bafta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Treaba asta cu iesitul degetelor pe afara nici eu nu o suport. Am o singura pereche (cumparata in graba la reduceri) la care patesc asa. Prin urmare nu prea o port, o iau cand am o traiectorie de genul:iesit, urcat in masina, coborat, mers 3m, asezat si apoi in sens invers (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca e calapodul bun si bareta/fasia de material stransa cat trebuie nu se intampla treburi din astea.

+Quote Post
Meg
post Aug 18 2007, 06:07 PM
Post #5404

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Mai fetele din Bucuresti!!
cum draci va descurcati aici?? am ajuns azi o fuga si era sa o iau razna, nu alta.. pe colentina numai santuri, numai canale, numai gropi; pe la grozavesti altele, de la pasaj.. caldura mare, claxoane..
am pus-o.. trebuie sa ne intoarcem, iar colentina nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. nu mai vreau,..

+Quote Post
jolie
post Aug 18 2007, 09:15 PM
Post #5405

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

am venit de la munte...tare fruumos...

+Quote Post
sylvia_31
post Aug 18 2007, 09:32 PM
Post #5406

Incurabil

Member No.: 868

Sa-ti fie de bine, jolie ! Eu plec luni , tot la munte, cu familionul in formatie completa, adica copilu' , mama si tata.
Nu stiu inca prin ce parti ale Bucovinei ajung, dar sunt sigura ca va fi fain.
Tu pe unde te-ai primblat ?

+Quote Post
kalua
post Aug 18 2007, 09:56 PM
Post #5407

Musafir

kalua catre walpu, kalua catre walpu:
bunicii la C-lung M? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Ai mei la fel (au fost, ca nu mai sunt)! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 18 2007, 10:16 PM
Post #5408

Musafir

Walpu aici, roger that. Un picut mai incolo, la Iacobeni, spre Vatra-Dornei. Oricum, Campulungul ne era mereu popas de trecere spre bunici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum si la mine e doar bunica, bunicul a murit numai de vreun an. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Oricum zona e minunata si urcatul muntilor era o splendoare vara, culegeam ciuperci si fructe de padure, strabateam versantii in cautare de hribi, fara sa ne fie frica se lulu, ursu sau saptele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
clara
post Aug 18 2007, 10:21 PM
Post #5409

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

walpu, bunicii mei sunt de langa vatra dornei, frumoase peisaje, din pacate nu mai sunt...

+Quote Post
kalua
post Aug 18 2007, 10:24 PM
Post #5410

Musafir

Si io pe receptie.
Deci ne-am copilarit vacantele pe aceleasi meleaguri de vis si probabil cu aceleasi preocupari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

clara, ia saedem cate ne mai gasim cu bunici pe-acolo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu una nici nu pot sa exprim in cuvinte calitatea vacantelor mele acolo, fie de vara, fie de iarna. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 539 540 541 542 543 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2025 - 03:13 AM