![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
la mine vor ramane pe viata peisaje unice, mai ales ca nu prea mai am timp sa trec pe acolo decat foarte rar, o data la 3-4 ani, pacat, e inca f frumos, pana nu incep astia sa defriseze padurile de prin partile locului....din cate am inteles deja au inceput...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Multumesc Sylvia, am fost la Vidraru..a fost frumos!!!O sa pun si poze! Vacanta placuta!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deh, poluez aiurea quizuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fac fietile?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) moa osi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am citit o parte dintr-o lucrare din facultate in scop informativ sa-mi amitesc ceva despre teleologiile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) lui joyce si sa mor de inteleg ceva, deci sunt unreadable, scriam absolut nedescifrabil inc eea ce priveste sensul.
2 variante: ori m-am prostit si nu mai inteleg ori cum scriam era mai greu de descifrat ca arcanele civilizatiilor disparute (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ori esti obosita ca e trei jumate si ar trbui sa fii in pat . Mai bine te duci la nani si citesti miine. La ora asta esti prea obosita si slabe sanse sa asimilezi.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
example, random: We confront ourselves with the queer inverted proportion which the literary criticism settles to both form and content by means of illustrating their production through perverted commas, while the Joycean text cannot be crippled by the ever succeeding process of re-interpretation in chains of metalanguage.
ce dreq vorbeam aici, zau ca nu mai inteleg nimic. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Uite ce companie placuta te asteapta... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:http://images.kidsfurnituremart.com/mgen/master:ABC001.jpg) Treci la somn, ca acum nu reusesti sa inveti nimic. Hai, la nani-nani cu noi. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
foalte flumos, (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
dar nani cu cosmare din moby dick daca nu mai citeste |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 07:29 PM |
|