IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 542 543 544 545 546 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
divi2007
post Aug 19 2007, 01:56 PM
Post #5431

Musafir

eu azi noapte am fost la nunta si am un somn in mine nu stiu cand il recuperez ca mai aveam dinainte de recuperat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 19 2007, 02:10 PM
Post #5432

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(angeldust @ Aug 19 2007, 09:27 AM) *
Eu m-am apucat de gatit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bai devine un obicei prost!! Pana acu am facut o chestie exotica pentru mine...supa de ciuperci..la care nu am muncit prea mult ce-i drept ca am aruncat legumele congelate in oala cu apa, am mai pus niste concentrat de supa si gata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mai fac snitele cu piure si salata si ajunge (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Si eu ar trebui..Dar nu stiu daca am inclinatii spre asa ceva..Well..nu sunt buna de maritat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Divi, cu ce te-ai incaltat pana la urma? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 19 2007, 02:20 PM
Post #5433

Musafir

Lasa ca si lui angelu' i-a trebuit sa se marite cu job-ul ca s-o apuce obiceiurile astea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
divi2007
post Aug 19 2007, 02:48 PM
Post #5434

Musafir

sweet pana la urma m am dus cu o pereche de pantofi care ii aveam dinainte eu le zic pantofi de ocazie pt ca doar la botez si nunti ii incalt pt ca nu prea imi place de ei ca sunt incomozi ca si toc

am vazut la nunta asta 2 tipe in slapi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) dinaia de ii iei la plaja una avea cu auriu si una cu buline , chiar am zis ca slapi misto aveam si eu si inca cu sclipi numai buni de nunta nici nu ma mai stresam cu pantofii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) restul erau normal incaltati

+Quote Post
kalua
post Aug 19 2007, 02:58 PM
Post #5435

Musafir

Lasa ca am vazut eu una aici cu flip flopsi din plastic la nunta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tipa-i stomatologa, nu nu stiu ce taranca la coada vacii.
Si era o nunta mai fitoasa, in cerc nu prea mare.

+Quote Post
Cindy
post Aug 19 2007, 03:03 PM
Post #5436

V.I.P.

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Si in rest cu ce erau imbracate? Banuiesc ca nu rochie sau altceva foarte elegant. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Asta imi aminteste de puhoiul de comentarii la adresa tipei aleia care s-a imbracat in blugi la nunta lui iri si moni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
divi2007
post Aug 19 2007, 03:07 PM
Post #5437

Musafir

sus era imbraca cu rochie eleganta de nunta cu voal si saten

eu pana acum nu am mai vazut (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de asta mi a ramas asa in memorie

+Quote Post
fortelady
post Aug 19 2007, 03:10 PM
Post #5438

Musafir

trec si eu sa va salut in viteza. sunt la mama cu motanii dupa mine si cu cainii pe post de pernute pentru picioare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 19 2007, 03:35 PM
Post #5439

V.I.P.

Te salutam si noi, Forte! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am mancat un Danette cu orez cu lapte si ciocolata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce bun a fost..yam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
E super cald la mine aici, nu am chef nici de invatat, nici de iesit, de nimic..

+Quote Post
Philia
post Aug 19 2007, 07:20 PM
Post #5440

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

seara buna!
eu azi fusai la tara si facui tuica la cazan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ajunsai acasa,afumata din cap pana in picioare...si surpriza....fusai nevoita sa fac baie la ibric ca pocni o teava (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
acus plec in oras cu fetele,intr o rochita pe care am cumparat o din mai si am uitat de ea (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 542 543 544 545 546 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2025 - 05:14 PM