![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu azi noapte am fost la nunta si am un somn in mine nu stiu cand il recuperez ca mai aveam dinainte de recuperat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu m-am apucat de gatit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bai devine un obicei prost!! Pana acu am facut o chestie exotica pentru mine...supa de ciuperci..la care nu am muncit prea mult ce-i drept ca am aruncat legumele congelate in oala cu apa, am mai pus niste concentrat de supa si gata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mai fac snitele cu piure si salata si ajunge (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si eu ar trebui..Dar nu stiu daca am inclinatii spre asa ceva..Well..nu sunt buna de maritat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Divi, cu ce te-ai incaltat pana la urma? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca si lui angelu' i-a trebuit sa se marite cu job-ul ca s-o apuce obiceiurile astea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet pana la urma m am dus cu o pereche de pantofi care ii aveam dinainte eu le zic pantofi de ocazie pt ca doar la botez si nunti ii incalt pt ca nu prea imi place de ei ca sunt incomozi ca si toc
am vazut la nunta asta 2 tipe in slapi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) dinaia de ii iei la plaja una avea cu auriu si una cu buline , chiar am zis ca slapi misto aveam si eu si inca cu sclipi numai buni de nunta nici nu ma mai stresam cu pantofii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) restul erau normal incaltati |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca am vazut eu una aici cu flip flopsi din plastic la nunta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tipa-i stomatologa, nu nu stiu ce taranca la coada vacii.
Si era o nunta mai fitoasa, in cerc nu prea mare. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Si in rest cu ce erau imbracate? Banuiesc ca nu rochie sau altceva foarte elegant. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Asta imi aminteste de puhoiul de comentarii la adresa tipei aleia care s-a imbracat in blugi la nunta lui iri si moni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sus era imbraca cu rochie eleganta de nunta cu voal si saten
eu pana acum nu am mai vazut (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de asta mi a ramas asa in memorie |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
trec si eu sa va salut in viteza. sunt la mama cu motanii dupa mine si cu cainii pe post de pernute pentru picioare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Te salutam si noi, Forte! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am mancat un Danette cu orez cu lapte si ciocolata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce bun a fost..yam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! E super cald la mine aici, nu am chef nici de invatat, nici de iesit, de nimic.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
seara buna!
eu azi fusai la tara si facui tuica la cazan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ajunsai acasa,afumata din cap pana in picioare...si surpriza....fusai nevoita sa fac baie la ibric ca pocni o teava (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) acus plec in oras cu fetele,intr o rochita pe care am cumparat o din mai si am uitat de ea (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 05:14 PM |
|