![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
girlas va pup ma duc la nani (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) , maine e luni si pt mine e cea mai lunga zi a saptamani (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Lotte, sper sa fie bine catelusa. Nu o puteti steriliza dupa ce intarca puiutii? Nu este o operatie grea, poate un pic costisitoare, dar va fi mult mai bine pentru ea!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Noapte buna girlies
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Noapte buna, Megutule! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Noapte buna si de la mine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Asta nu insemnand ca ma duc si eu sa ma culc..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Sweet pe baricade ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Ai invatat?!?! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Abia m-am intors de la mare...sunt prajita numai bine pe o falca si pe una nu .... pe spate da' pe fatza nu ... ma rog... sunt o adevarata incantare!!!!!!!!! Vreau sa va spun ca mi-e ciuda de nu mai pot ca a trebuit sa ma intorc azi!!! Ghici cine a ocupat sezlongurile din fata mea.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 3 tipi de la Flamingo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... ma rog... doi cu iubitele ...unu singur!!!! Vaaaaaaaaaaiiiii!!!! AM POZE FETELOR!!! Adica ... 2 poze ca na' am fost discreta! ... si un filmulet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar atat de discret facut incat nici nu i-am prins 3 secunde (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) !!! Offfff daca nu plecam in seara asta ... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Geo, ai pus ochii pe tipii de la Flamingo? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Daca nu plecai in seara asta ce....? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa ne pui si noua neaparat pozele sa avem si noi cu ce sa ne mai delectam un ochi! Si arata bine live fata de TV sau invers? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Daa..eu am invatat mai mult de o gramada! Am o lene de zile mari in perioada asta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si nu am reusit inca sa inventez formula aia impotriva lenii.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Deja m-am obisnuit sa nu mai dorm la ora asta..Nu mi-e absolut deloc somn. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) As fi avut chef de un club ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
beyy....sa se inteleaga! Nu io pusei ochii pe el.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Adevaru' e ca nu prea imi plac tipii atat de umflati! La TV arata mai uman....in realitate parca sunt culturisti!!! Ce mi-a placut foarte mult la ei a fost faptul ca nu aveau fite!!! S-au comportat incredibil de dragut si finut! siii.....daca nu plecam....ummm.....paiiii.....cred....ca.....probabil..... ma gandesc.... ca .... aveam cu cine ma plimba pe malul marii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Fara cluburi fara nimic...oricum am ajuns sambata seara pe la 5 ... am stat cu amicii mei pe plaja pana la 8 ... am papat ... am stat pe la o terasa iar pe la 2 am dormit ... si azi de dimineata de la 11 pana la 8 seara am stat pe plaja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !!! N-am avut chef de cluburi! PS. Astept pozele de la prietena mea, le decupez si le pun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Se pare ca nici eu nu mai am un program prea sanatos de somn.....dar trebuie sa-mi revin! VAaaai ce mi-e foameeee (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
QUOTE Ce mi-a placut foarte mult la ei a fost faptul ca nu aveau fite!!! S-au comportat incredibil de dragut si finut! Detaliaza!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Geo, tu te duci la mare ca sa dormi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si de bronzat, te-ai bronzat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu crocs`ii cum ti-a mers? Ai facut furori pe plaja cu achizitia exotica? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu as fi avut un chef nebun acum de un club..dar..next time.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dar promit ca data viitoare recuperez pentru toata perioada asta de pauza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mi-ai adus aminte de galoshi.............. NU-TI spun ce urat se uita lumea la mine!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si de-al naibii numai cu ei am mers!!!! Ah si inca ceva! Mi-am facut si un tatuaj ... care trebuia sa ma tina 2 saptamani...n-am avut rabdare am intrat in apa ... acum abia se mai vede (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mah...ideea e ca nu aveau figuri de vedete in ei! Se bagau in seama frumos ... de la faze de cat e ceasul pana la ... am un lapsus ... stii cum se numeste nu stiu ce?! Si-a adunat omu' gunoaiele ... spunand ca " vreau sa fac impresie buna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) "! Nu s-au dat in spectacol (orcum cred ca sunt satui) Si de bronzat... m-am bronzat... neuniform, dar tot bronz e! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 05:46 AM |
|