IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 546 547 548 549 550 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
walpurgik
post Aug 20 2007, 02:39 AM
Post #5471

Musafir

Na, maat, ia o portocala ornamentala!
luni(azi care este), miercuri si vineri, 3 bombe on my head. Da, eram io tatuata cu metallic colors de la acdsee, daca-i spooky, inseamna ca tre sa va mai ocupati de redimensionarea avatarelor, nu se poate ca-s asa puchinoase.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
multumesc pt. galerie (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Aug 20 2007, 02:40 AM
Post #5472

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Is standard, asa ii scriptu`, n-avem cum sa le facem cit China.
Treci la somn, fir-ai tu sa fii, miine n-o sa poti tine ochii deschisi. Tare esti neastimparata. Treci la somn, bre!

+Quote Post
geoo
post Aug 20 2007, 02:41 AM
Post #5473

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) NEMURIREA SUFLETULUI ????????????? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Asa se zice acum?! Tareee!!! Si ZAU ca nu m-am gandit la nimic! Io's atat de inocenta ca nici nu stiu ce-i AIA "nemurire" ... d'apoi "suflet".....

Ehh....ma ma'at.... ma faci sa ma simtz prost acus si tu..... Io ma uitam strict din punct de vedere anatomic .... fiziologie .... nu stiam ca exista atatea grupe de muschi..... (pur biologie ... scop didactic!)

Nu e craniu?! Atunci io's nitel chioara la ora asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 20 2007, 02:43 AM
Post #5474

Fondator eLady.ro

Si io. Nu era craniu. Ne-a pacalit pe amindoua, acu` o sa bintuie pe net si tot nu se duce la somn, pun pariu!

Da, bre, nemurirea sufletului. Adicatelea ii dai sufletului chestii frumoase sa le tie minte si pe lumea ailalta... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Io ma car la somn. In fine, ma duc in pat. In 5 ore maxim tre sa fiu treaza si fresh. Cica! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 20 2007, 02:44 AM
Post #5475

Musafir

Da, ni la el craniu! (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/metal2_resizem1.jpg)
Cu simpatie craniana m-am exilat in pat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 20 2007, 02:46 AM
Post #5476

Fondator eLady.ro

Ptiu, m-a pedepsit ca am trimis-o la nani. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Noapte buna, fietili...
(IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 20 2007, 02:48 AM
Post #5477

Membru de Onoare

la naiba ... o sa-mi moara sufletul in ritmul asta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Nopate buna Di!!! Sa fii fresh maine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Walpu.....nu e craniu... da inca e nitel scary (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ! Fugi la somnic maine e THE DAY!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) TINEM PUMNII pana la sange! Da' ... dai de baut (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 20 2007, 02:51 AM
Post #5478

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mai..eu mi-am dat seama de la inceput ca e Wall pictata, sa zic asa..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Smart me! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Asa e, Geo, vreau si eu un mascul de-ala pt interes didactic! Asa pt cultivarea mea..sau poate ca..ar trebui introdusi in scoli, ca sa se predea anatomia live!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Noapte buna, Maat care ieste!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Wal, eu credeam ca marti.. Iti trimitem de aici toate energiile poztive, iti tinem pumnii si sigur o sa ii lasi pe aia speechless. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Bafta!

+Quote Post
geoo
post Aug 20 2007, 02:55 AM
Post #5479

Membru de Onoare

sweet...nebuno! Stiam eu ca zace o mica leoaica in racushorul ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !!!!

Capitulez si io.... zic ca daca partea dreapta a mea se duce in jos ... nu e chiar de bine!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 20 2007, 02:57 AM
Post #5480

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Daa..si inca ce leoaica!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Noapte buna si tie Geo si vise flamingo`esti!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 546 547 548 549 550 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 12:17 PM