![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
holas
eu fac un remembering din vacanta .. in jurnalul meu.. in loc sa fac curat in camera mea.. ca nici pana acum nu am strans tot ce am adus.. la voi cum e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) forte, chiar, sa pun si eu poza cu belozuarus.. (aka bella, the cat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io si cu Minouunatouu.. Sau Minouunatouu si cu mine. Si io caaaaaasc.. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
Megule, ce ai de te-ai suparat pe toata planeta? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
da' nu m-am suparat.. cred ca e de la caldura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
devin agitata cand e f cald (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nu pricepui che pasa dar vaz ca tre sa--i urez bafta lui walpu ...deci walpu draga bafta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
apoi Angelu s-a molipsit IIIIIIN SFARSIT de la noi .... gateste! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) apoi in rest va salut pe toate si va urez o saptamana minunata |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am invatat sa fac ringtones. lol (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Daa..in curand o sa o vedeti pe Angel la topicurile cu retete culinare..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am intrat scurt de la birou, sa va spun sa imi tineti pumnii. Am trecut un hop. Azi de la 7 il am pe ultimul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt fleasca de emotie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
m-am chinuit sa decupez poze.....si acus vaz si io ca nu mere photobucketu' (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si a mai dat o revelatie peste mine! M-am pus si-am cautat pe net numele lu' nenea stripper si s-a dovedit a fi vorba despre alta trupa ... Taboo boys!!! Eu una habar nu aveam ca e stripper, am presupus ca e culturist da' un amic a zis ca sunt de la Flamingo (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ... barbatii astia ... nu stiu nimic!!! Deci pozele sunt rezolvate ... le servesc cand se poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Forte nu mi-ai spus ce-ti mai face maseaua ..... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Bafta Szi inainte de interviu spune o rugaciune in gand ca ajuta iti mai ia din emotii.
Bafta Walpu. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu va tin pumnii fetelor. Sa dea Domnu' sa fie totul bine!
Eu nu avusei o zi prea inspirata azi, dar sunt sigura ca cea de maine va fi formidabila (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ne vine o delegatie din Franta si 4 zile trebuie sa o scaldam cu ei 'profesional'. Kalua, am fost eu in Santorini, doar o zi si mi-a placut, dar n-as putea sa stau acolo o saptamana. E prea mica insula. Noi am fost cu catamaranul din Creta, cand am ajuns acolo ne-am inchiriat masina si am ajuns in satul ala al lor 'O' sau ceva de genul asta, pe care-l observi des in vederi. Am facut si-un pic de plaja, insula fiind de origine vulcanica nisipul era gri-negru, un pic cam scarry. Am mancat in port la ei si servea acolo un roman, care zicea ca ne face reducere, ca suntem din tarile de est, dar pana la urma ne-a umflat nota si-am ajuns tot la preturile normale. Le salut si pe fetele fara somn (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ca din cauza lor am stat sa citesc cateva pagini p-aci, dar m-am distrat. Apropo de ploi, aseara ne-am intors de la Buzau pe intuneric si ne-a prins o ploaie pe la Mihailesti de-am crezut c-o sa ramanem acolo. Nu mai faceau fata nici stergatoarele. E groaznic sa conduci pe ploaie si pe intuneric. Bine c-a fost decat pe o portiune de drum. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 07:44 PM |
|