IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 548 549 550 551 552 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Meg
post Aug 20 2007, 02:20 PM
Post #5491

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

holas
eu fac un remembering din vacanta .. in jurnalul meu.. in loc sa fac curat in camera mea.. ca nici pana acum nu am strans tot ce am adus..
la voi cum e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

forte, chiar, sa pun si eu poza cu belozuarus.. (aka bella, the cat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Aug 20 2007, 02:30 PM
Post #5492

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Io si cu Minouunatouu.. Sau Minouunatouu si cu mine. Si io caaaaaasc.. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)

Megule, ce ai de te-ai suparat pe toata planeta?

+Quote Post
Meg
post Aug 20 2007, 02:34 PM
Post #5493

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

da' nu m-am suparat.. cred ca e de la caldura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
devin agitata cand e f cald (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Aug 20 2007, 02:48 PM
Post #5494

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

nu pricepui che pasa dar vaz ca tre sa--i urez bafta lui walpu ...deci walpu draga bafta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

apoi Angelu s-a molipsit IIIIIIN SFARSIT de la noi .... gateste! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

apoi in rest va salut pe toate si va urez o saptamana minunata

+Quote Post
Cindy
post Aug 20 2007, 02:53 PM
Post #5495

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu am invatat sa fac ringtones. lol (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Daa..in curand o sa o vedeti pe Angel la topicurile cu retete culinare..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 20 2007, 04:20 PM
Post #5496

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Am intrat scurt de la birou, sa va spun sa imi tineti pumnii. Am trecut un hop. Azi de la 7 il am pe ultimul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt fleasca de emotie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 20 2007, 04:27 PM
Post #5497

Musafir

Tin pumnii! Bafta!

La fel lui walpu maine!

(IMG:http://blogol.hu/pikz/popsicles/daumen_druecken.jpeg)

+Quote Post
geoo
post Aug 20 2007, 04:55 PM
Post #5498

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

m-am chinuit sa decupez poze.....si acus vaz si io ca nu mere photobucketu' (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Si a mai dat o revelatie peste mine! M-am pus si-am cautat pe net numele lu' nenea stripper si s-a dovedit a fi vorba despre alta trupa ... Taboo boys!!! Eu una habar nu aveam ca e stripper, am presupus ca e culturist da' un amic a zis ca sunt de la Flamingo (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ... barbatii astia ... nu stiu nimic!!!

Deci pozele sunt rezolvate ... le servesc cand se poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Forte nu mi-ai spus ce-ti mai face maseaua .....

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 20 2007, 04:56 PM
Post #5499

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Bafta Szi inainte de interviu spune o rugaciune in gand ca ajuta iti mai ia din emotii.
Bafta Walpu.

+Quote Post
roxanica10
post Aug 20 2007, 04:59 PM
Post #5500

Musafir

Si eu va tin pumnii fetelor. Sa dea Domnu' sa fie totul bine!
Eu nu avusei o zi prea inspirata azi, dar sunt sigura ca cea de maine va fi formidabila (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ne vine o delegatie din Franta si 4 zile trebuie sa o scaldam cu ei 'profesional'.
Kalua, am fost eu in Santorini, doar o zi si mi-a placut, dar n-as putea sa stau acolo o saptamana. E prea mica insula. Noi am fost cu catamaranul din Creta, cand am ajuns acolo ne-am inchiriat masina si am ajuns in satul ala al lor 'O' sau ceva de genul asta, pe care-l observi des in vederi. Am facut si-un pic de plaja, insula fiind de origine vulcanica nisipul era gri-negru, un pic cam scarry. Am mancat in port la ei si servea acolo un roman, care zicea ca ne face reducere, ca suntem din tarile de est, dar pana la urma ne-a umflat nota si-am ajuns tot la preturile normale.
Le salut si pe fetele fara somn (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ca din cauza lor am stat sa citesc cateva pagini p-aci, dar m-am distrat.
Apropo de ploi, aseara ne-am intors de la Buzau pe intuneric si ne-a prins o ploaie pe la Mihailesti de-am crezut c-o sa ramanem acolo. Nu mai faceau fata nici stergatoarele. E groaznic sa conduci pe ploaie si pe intuneric. Bine c-a fost decat pe o portiune de drum.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 548 549 550 551 552 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 07:44 PM