![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Roxi este buzoianca? Eu am fost prinsa in Bz de sotul meu si acolo am locuit ultimii ani inainte sa emigram
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tata e de loc din judetul Buzau (dar a venit in Bucuresti cand s-a insurat) si matusa-mea locuieste in Buzau. Ieri m-am simtit f bine pe acolo. Am fost cu verii mei sa mancam la Magura (pe langa Buzau) si apoi ne-am intors pe partea cealalta. E pentru prima data cand descopar imprejurimile de prin partea aia. Sunt tare faine, am vazut si o manastire mare si o tabara de sculptura. In prima parte a zilei am fost la petrecerea dupa nunta intr-o comuna de langa Buzau.
Mie-mi place mult Buzaul ca ma simt tare bine la matusa-mea, de cate ori merg. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Tata e de loc din judetul Buzau (dar a venit in Bucuresti cand s-a insurat) si matusa-mea locuieste in Buzau. Ieri m-am simtit f bine pe acolo. Am fost cu verii mei sa mancam la Magura (pe langa Buzau) si apoi ne-am intors pe partea cealalta. E pentru prima data cand descopar imprejurimile de prin partea aia. Sunt tare faine, am vazut si o manastire mare si o tabara de sculptura. In prima parte a zilei am fost la petrecerea dupa nunta intr-o comuna de langa Buzau. manastirea e Ciolanu cred, cu tabara de sculptura din apropiere, la Magura adica. La mine mama-i buzoianca, tata a furat-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si-a fugit cu ea-n Ardeal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) unde-am crescut si eu Mi-e dor de gasca noastra din bz, tare mai erau nebuni si faini. De fiecare data merg cu placere inapoi. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da..ai dat denumirile corecte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , mie mi-era mai greu sa mi le reamintesc. Vreau sa-ti spun ca spatiul verde unde ies buzoienii la gratare era super curat. Mi-a mers la suflet peisajul ala.
Si eu am amintiri placute de la Bz. Matusa-mea e mare petrecareata si da petreceri destul de des. Ai mei au fost pe la diverse baluri acolo, ca unchi-miu a lucrat in armata. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si io am fost la manastirea Ciloanu, eram copil... asa frumos era... Si am vazut si tabara de sculptura de la Magura. Si imi aduc aminte ca in Buzau era o strada care se numea strada Cercului: imi facusem o prietena mititica, curios e ca pe fetita de atunci nu imi aduc aminte cum o chema, dar ca statea pe strada Cercului imi amintesc... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Geo, de-aia astept sa vad pozele! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Nici eu nu auzisem de Taboo boys (sugestiv nume (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), dar anyway, tot pe-acolo cred ca sunt ..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szi, bafta si de la mine! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Voi tot de pimpuitii aia vorbiti? Once upon a time, azi dimineata, se facea ca n-am gasit taxiuri jumate de ora; si calarind tagadam tagadam nervii de plastic carbonizat am ajuns la universitate, un loc mirific, plescaind a studenti restantieri si profi dezolati si dezolanti. Prima proba in odiseea spiritului imi iesi in cale din gradina avizierelor: pare-se ca imi lipsea raportul de la inspectie. Eram subliniata intr-o balta neagra de copie xerox, evidentiindu-se in marea alburiu de spumegata a celorlalti colegi de breasla. Si vocea behaita a cerbului de serviciu care pazea foile from being stolen ma redirectiona spre catedra de profi never have, never will- nu voiau sa ma ia in examen. Incalecai din nou pe spirala de adrenalina ce-mi balosea starea de spirit cu palpitatii si mersei cale lunga la cele 2 Mecci ale jobului meu carnavalesc, cele 2 cladiri ale scolii cautand redemptiune. Cu un toiag putred, caprioara de serviciu bantuind sprinten incinta ma anunta ca nu este nimeni in scoala la 8.30 si secretarele nu rasapund pe nici un telefon. En desespoir de cause am plecat in turnir la renegocieri cu morile de vant. Si am intrat in examen, macar atat... Examenul per se a fost o mare porcarie, am fost a 6-a din 52 (diferenta de 30 de sutimi de prima clasata), singura cu o lucrare de 10 pagini (amenintata ca ma depuncteaza, iar eu n-am scris un cuvant in plus, le-am facut un plan de lectie cu fabule, metode interactive, contexte, critical thinking, dar daca n-ai cu cine), calitative zic eu. Note foarte timide, 52 de lucrari corectate in 4 ore, stiu clar de 2 greselute, a treia pe care mi-au scazut-o e din vina nestiintei celor 2 tanti, care nici macar la un verb simplu nu stiu sa aloce o prepozitie, dar ce poti sa contesti? Foarte simpatic in masura in care la ele to object este cu at singura varianta corecta si nu si cu prepozitia to care e mult mai frecvent utilizata. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Un text plin de pathos and subjective impressions e informative dupa ele, nu informal, cum ar fi destul de logic(de la verbul inform trebuia sa faci derivare), dah, ca asta e registrul. In fine, nici nu vreti sa stiti cum mi-e stomacul dupa o noapte nedormita punct si nervii adiacenti reactiei mele la rezultate si nu ca I'd give a fuck de note, ci de implicatia mea pisicologica in toata degringolada asta. Dialog intre 2 inainte de examen: -Auzi tu, ai vazut ce tipuri de subiecte se dau? -Eu n-am vazut nimic, de abia ieri am vazut programa. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Altele: -Si ai invatat? -Pai eu numai sa-l iau ca nu ma intereseaza sa predau, am citit ceva in 4 zile. En conclusion, mai am 2 ture de improscat nervi pe peretii mei cerebrali intr-un centru universitar in care n-am crescut si nu-i apartin mentally si tot ce trebe, 2 ture de ingropat neuroni si zeci de mii de examene pentru nimic, de fite si fitologii. Concluzie finala: Vive la France! care este. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Olelele... to object at, zici, ai? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Breeeeeeeeeee! Di cind? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bre, astia ie masculii eroci pi cari i-ai vazut mata,doamna geo? (IMG:http://www.starclub.ro/foto/taboo-boys.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
woooai...mi ar fi frica,zau,sa stau langa asa ceva!
prefer pe slabanogu meu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) wal...bafta si maine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow!! si mie imi inspira frica! Ultimul (blondul) are o alura asa de Hercule, cel din mijloc de Tarzan, iar primul de hip hoperist crescut in cartier suparat pe viata..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E doar viziunea mea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Wal, eram sigura ca o sa te descurci foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 10:45 PM |
|