![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
acu vazui si eu ce povestisi acolo walpu! bravo pentru rezultat!
trecu si asta, neeeext (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asta tre sa gandesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Grazie forte, one down two to go si cred ca ma duc for good. Oare de ce-as putea sa ma apuc, carieristic vorbind? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felisitarile cuvinite, walpu! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
szi, roaga-te la Doamne-Doamne ca decizia alora sa fie buna pentru tine (adica daca nu te iau o fi vreun motiv de bine pentru tine la mijloc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) Si mie tot de geo imi place cel mai mult dintre toti masculii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
acum am vazut si ce scrie jolie. ce ai patit?
ca si io-s in una din acele zile de as omori tot ce misca |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Off, aceeasi problema..apartamentul..calcule, bani, euro...creste cursul. Nu mai suuupooort!!!
Cica pe miercuri, joi se va termina tot. Tu ce ai patit? Am vazut pozele cu Minou..grozav motan.... Szi, sper sa iasa lucrurile asa cum vrei tu.....si sa fie bine. Succes!!! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eh. probleme mai vechi, probleme mai noi, oboseala.... imi vine sa ma ascund undeva sa trag o tura de jelit.
daaaaa minou e de coma. tot weekendul a dormit, obligatoriu mangaiat si numai dupa noi. acum ca am plecat de la mama, cred ca o saptamana nu mai doarme la cat somn a bagat |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Buai, in ce hal poate sa le scartaie patul astora de deasupra mea de se aude pana la mine!!!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Gata, am stabilit: de maine chiar ma apuc de invatat ca lumea, nu mai pierd timpul nefacand nimic concret.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
hielau, ce e azi e seara incognito (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca-s vreo 5 membri anonimi sub acoperire? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
sweet, stim foarte bine ce inseamna de maine (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Unul dintre ei sint eu; umblu cu "patura virtuala" dupa mine in speranta ca cele doua ore de somn "furate" pe canapea (eram stoaarsa ca o lamiie) nu o sa ma impiedice, totusi, sa dorm la noapte.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Wal, pai au fost prea multe astfel de zile de maine, maine o sa fie un altfel de maine.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 10:36 AM |
|