![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce faceti domne acolo in Oltul Salbatic? va alergati cu puscoace si sabii ninja? pai frumos e asta?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu-i mama ei de treaba! Back up-ul meu se pare c-a batut-o in cap cat am fost in concediu, acu' trebuie sa incep eu niste rahaturi de cateva milioane, treaba multa si migaloasa, si sa le termin pana la sfarsitul saptamanii. Sunt Dunare, ea are concediu acum, am sunat-o acasa (uitase sa-mi spuna de niste chestii de care nici nu s-a atins, nici nu mi le-a predat), s-a scuzat, dar printre hi hi hi. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Deci...ne auzim mai pe seara. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
offf. spor!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Angel, cum mai e la work? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as pune mesaj vocal pe mob si bilet pe birou "f... you"...n-am domle timp sa-mi termin trebile, ma .... astia la creieras all day! Si parca si orele s-au dilatat pana sambata, cand intru oficial in concediu 2 sapt. Daca o tin asa, cred ca vineri dupa-amiaza imi descarc gusha inainte de plecare si ii trimit undeva pe toti...manca-i-ar goangele lui angel pe toti...ce zici angel, exporti ceva gheonoaie la Cta? Nu-i starpi, ca sunt de ajutor!
Eu cu treaba, si muraturile de sefi cu plimbarea...stiti unde sunt? In Barcelona!!!! De 4 zile!!! Gruparea ETA, sau cum Dzeului se numesc teroristii lor, tropaie pe acolo? Aveti habar? Daca da, un nr.de contact pt linistea mea sufleteasca, o persoana de contact?....por favor! Of, doar un sex salbatic mi-ar mai salva sufletul si mintea! Da' cu cine?! Nici macar vibrator n-am! Btw, are careva, sa-mi zica si mie daca merita investit, ca de cand ma bate gandul, deveni obsesie! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daunatori: gindaci, soareci si alte chestii umblatoare generatoare de nervi
Am mutat goangele and Comp la un topic nou. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
aha, facusi deratizarea prin bar (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da. Si dezinsectie... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
vezi ca ti l-am pus pe fredi la animale.
depuriceste-l si pe el daca tot esti fata' cu pufu' [vezi ca maraie daca se prinde ca e rost de depuriceala] |
|
|
![]()
|
|
L-am vazut, mica-l-ar mama de catel! Ii frumos, mai, codosul tau!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 09:24 PM |
|