IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 557 558 559 560 561 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Aug 21 2007, 09:43 PM
Post #5581

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Io ma oftic; a dat Becali niste dovezi de "inteligenta" in seara asta ca mi s-a scirbit de omenire!
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Aug 21 2007, 09:46 PM
Post #5582

Musafir

mie imi raneste retina si auzul mi l zgarie si cum sanatatea e mai imp nu ma uit la el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

atat prostie intr un singur om nu stiu cum incape si mai grav e ca e contagioasa ca si varu su e la fel

+Quote Post
Diana.
post Aug 21 2007, 09:46 PM
Post #5583

Fondator eLady.ro

Pe mine ma sperie; ma sperie faptul ca prostimea il crede un mare om...

+Quote Post
divi2007
post Aug 21 2007, 09:50 PM
Post #5584

Musafir

si nu e singurul mai sunt asemenea exemplare si prin oamnenii de rand chiar eu am unul la servici zilnic ma minunez (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 21 2007, 09:53 PM
Post #5585

Fondator eLady.ro

Breee, mi s-a rasculat paru-n cap, bre, atita nesimtire si autosuficienta, rar! Ptiu! Mai mare rusinea!

Dl Be-Becali tocmai i-a spus lui Turcescu ca el, Becali, face cit 7 de-alde Turcescu si ca stie mai multa jurnalistica ... Ptiu!
"Ma intereseaza decit bani si mintuirea neamului"
"A reusit Becali prin cruce, prin credinta, ca prin mine sa se intoarca lumea la credinta".
Io deja ma inchin! Oh, Doamneee, maaare ti-i gradina!

+Quote Post
divi2007
post Aug 21 2007, 09:58 PM
Post #5586

Musafir

ala nu stie nici sa faca acordul dintre subiect si predicat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

hai ca deja credinta care o afiseaza e de toata jena mincinosul naibii daca ala ajunge presedinte eu plec din tara

+Quote Post
Diana.
post Aug 21 2007, 10:03 PM
Post #5587

Fondator eLady.ro

Falfabet ajuns "sus". Un alt Dinu Paturica rahatit de societate. Mi-i scirba, bre.
Incultura, prostie, bani, fala, maaama ce tare-s io, nu mai e nimeni ca mine. Impostor.

+Quote Post
Cindy
post Aug 21 2007, 10:43 PM
Post #5588

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mda, dar printre altele, el mai ajuta si oamenii, spre deosebire de altii. Chiar am vazut niste emisiuni in care a dat o groaza de bani pt a ajuta oameni cu nevoi speciale si altele..O fi facut-o si pt publicitate, dar totusi macar a facut un bine si s-a dispensat de niste sume mari de bani..Spre deosebire de altii, precum Virinel, care vrea doar sa epateze prin ceea ce face, isi boteaza plodul in nu stiu ce chilot cu diamante, ii pune instructor de inot la 6 luni, pe care il plateste cu mii de euro, are apiratii doar de servitori filipinezi etc etc. Mie omul asta mi se pare prostia intruchipata.
Becali e el cam slobod la gura, nu isi controleaza prea mult spusele, dar pe langa alti ajunsi ai societatii noastre nu mi se mai pare atat de rau..Evident ca presedinte nu l-as vota ever!! Dar asta e alta poveste! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 21 2007, 11:06 PM
Post #5589

Fondator eLady.ro

Stii ce se intimpla? Pe asta mizeaza domnia sa; sa spuna lumea despre el ca face bine; din punctul meu de vedere e un farsor si un impostor, mai ales in ceea ce priveste credinta pe care o afiseaza: in Biblia cu care iese in multime sa scoata ochii celor care au timp sa il creada, scrie ca nu trebuie sa stie stinga ce face dreapta: adica fa un bine nu pentru fala si multumiri, ci pentru ca asa simti; cind tu faci un bine si chemi si presa sa vada ce marinimos esti, e FALA CURATA...

"8. Ce folos ne-a adus trufia? La ce ne-a slujit bogăţia Şi toată fala ei?
9. Toate acestea au trecut ca umbra şi ca o veste care se duce pe aci încolo.
Urâtă este înaintea Domnului şi înaintea oamenilor trufia, căci faţă de amândoi ea este păcatul nedreptăţii.
Pentru ce se trufeşte cel ce este pământ şi cenuşă, când în viaţă el le leapădă mereu dinăuntrul său?"
... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Din Biblia ortodoxa, cea cu care tooooooot face parada domnu` cu pricina...

De Virinelu, nu zic nimic. E ... insignifiant, cu toti banii lui... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Aug 22 2007, 01:39 AM
Post #5590

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

zimzi 44 de kile? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) si io crez ca-i prea putin.

am vazut mai demult la niste amici o emisiune de-a carcotasilor, eu nu ma omor dupa ei drept sa va spun, si printre altele il aratau pe Becali spunand ca a batut Steaua cu 1-0 pt ca avea un fir de par smuls din barba parintelui (...nah ca nu mi-amintesc cum il chema ) care, spunea Becali, e om sfant ... si-acu merge sa-i smulga 2 fire!! sa bata Steaua cu 2-0. hahahaha

+Quote Post

2207 Pages V  « < 557 558 559 560 561 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th August 2025 - 04:50 PM