![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Poke, imi pare rau..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu nu m-am mai culcat deloc azi noapte, am dormit doar o ora in dimineata asta si deocamdata sunt inca fresh. Eu sunt singura care mi se pare simpatic..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma amuza foarte tare in replicile pe care e in stare sa le dea, cateodata mi se pare ca zici ca este un personaj de cartoons (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata fetelor! Condoleante Poke!
Pe mine Becali ma distreaza. In schimb, iar mi-a venit s-o strang de gat pe colega care a pus stampila gresit, din nou. Nu se poate domne asa ceva, sa gresesti o data e iertator, dar sa persisti in prostie..I-am zis sa mai taca din gura ca ma oboseste si am treaba. A venit si delegatia, asa ca zilele astea o sa ma frantuzesc cu spor. Di, ai grija cu somnul. Se aduna prea multa oboseala si nu-i bine. Szi, am si eu o verisoara care cantareste 42 de kile si-i ff slaba. E tot asa micuta de inaltime. Ea vrea sa se ingrase si nu reuseste. Later edit: si mie mi se pare simpatic Sweet si-l gasesc inofensiv fata de alte persoane care-ti zambesc in fata si pe la spate te toaca. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Forte, nu ma atrag somniferele: unu- ca nu am de la ce farmacie sa le iau, iar doi ca dau starea aia asemanatoare mai mult cu "starea de veghe" decit cu somnul. Cred ca mi-am bulibasit programul, de-aia e asa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si e posibil si de la prea multa cafea: acu` sint la a teia ceasca... muma ei d etreaba, naspa cu cafea, naspa rau fara cafea... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rox, si mie mi se pare la fel..Nu este ipocrit ca altii. Si mai este si rac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Di, probabil nu te consoleaza, dar la mine este si mai grav, ca eu nu beau nici cafea.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Morning!
Mai am doua zile pana la concediu! Deja lumea mi se pare mai frumoasa, iar la office, fara muraturi pe cap(e drept, ma suna intruna pe mob!!!!), viata e roz! Azi e ziua de nastere a 2 colege, asa ca iar tb sa rezist cu stoicism avalansei de pizza, prajituri cu crema (OF! la cap asta sufar cel mai tare!), pateuri si alte alea! Oare am fost calugarita intr-o alta viata? Sau am de ispasit ceva acum? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Neatza! si eu am draci de care trebuie sa scap..
era casa plina de tzantari, am pus o pastila.. si a naibii, mi s-a facut rau instantaneu. nu am mai patit niciodata.. apoi pana am aerisit.. pana am mai stat.. s-a facut 3. si bineinteles ca intre timp au venit alti tanrari care m-au foit si piscat de m-au rupt.. + matza care ba intra, ba iesea. si avea nevoie de usier.. deci pe la 7 am adormit si eu cu drag, acceptand cu resemnare ultimele piscaturi de la cei mai hapsani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tzantari. si pe la 10 ma suna fratemiu, cica dorm prea mult. na.. si diseara are chermeza fratelo si ma ia sofer.. deci tre'sa bag somnic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) v-am plicti? o zi frumoasa, ladies! Maat, vino eu sa ti cant daca nu ai somn! obligat fortat o sa adormi, numa sa tac! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fratilor, m-a inscris nepotul meu pe o groaza de site-uri, care mai de care mai ciudate! El are 26 ani...va dati seama ce cauta pe acolo...da' eu, cu ce-am gresit?!!! Sa vedeti ce dubiosi ma cauta! Toti sunt fierbinti! Haoleuuuu! Si daca i-ati vedea, ce rupti din basme par!!!!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forte, nu ma atrag somniferele: unu- ca nu am de la ce farmacie sa le iau, iar doi ca dau starea aia asemanatoare mai mult cu "starea de veghe" decit cu somnul. Cred ca mi-am bulibasit programul, de-aia e asa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si e posibil si de la prea multa cafea: acu` sint la a teia ceasca... muma ei d etreaba, naspa cu cafea, naspa rau fara cafea... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de acord ca-i nashpa sa dormi cu somnifere, dar somnul chimic e mai bun decat lipsa somnului. ai de la ce farmacie sa le iei, daca ti le prescrie doctorul de familie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) stilnox, dormicum... unul din astea care sa nu-ti dea dependenta. daca nu merge si nu merge, iti trimit eu o folie de la mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fratilor, m-a inscris nepotul meu pe o groaza de site-uri, care mai de care mai ciudate! El are 26 ani...va dati seama ce cauta pe acolo...da' eu, cu ce-am gresit?!!! Sa vedeti ce dubiosi ma cauta! Toti sunt fierbinti! Haoleuuuu! Si daca i-ati vedea, ce rupti din basme par!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) au trimis poze cu bradpitt? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca erau cu BP era bineeee, desi nu se compara cu Sean Connery sau Pierce Brosnan...da' sunt niste monumente ale naturii, haoleuuuu! Orataniile din baia lui angel au fata de Hollywood pe langa astia!
Cine i-o cauta, Dne? Or fi femei asa de disperate in Romania?!!!! Mai bine un vibra tanar si sanatos, din ultima productie de rubber performant...a propos, am vazut in ultimul nr al revistei HBO reclama la prezervativ cu vibratii!!! Arata ca un inel...a folosit careva asa ceva, sau n-au aparut pe piata inca? Sunt ffffffffffffffoarte curioasa! Si tin sa va anunt ca am dat iama intr-o felie de pizza si una de tort! Maica Tereza din mine umbla creanga pe antene, nu-i acolo unde trebuia sa fie si sa vegheze la respectarea dietei MM...nu-i bai, recuperez eu...in concediu!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
vorbesti de durex play? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) se gaseste la supermarket.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 07:10 PM |
|