![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
mr G e google, google bot.
e intr-adevar un domn important care iubeste elady (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am terminat azi pe la pranz lucrarile alea mari si multe, nici in vis nu m-am gandit c-o sa mearga toate struna si-oi putea gata asa repede. Eh, am avut noroc tura asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vineri e ultima zi in cladirea veche, de luni lucram dincolo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asa ca vineri vom face si o mica petrecere, ne-am gasit motiv de bagat in noi si de betiveala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar v-ar place o vara mai racoroasa, de s-o tina numai intr-o ploaie si-ntr-un cer gri? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) La noi a tras o grindina aseara de pe alocuri s-a mai vazut si azi dimineata. Totul era alb. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu prefer caldura. ma simt excelent de la 30 de grade in sus....
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tulai doamneeeeee... io acuma mor de cald!
Ati vazut? iaurturi danone cu dioxina: alea de fructe de padure si visine- si nu se stie cit a fost deja vindut! Lotul cu probleme expira pe 11 septembrie; nicodata nu mi-a placut firma asta! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare! Eu cam bolesc de epuizare si cred ca o sa ma inec ca tiganu' la mal.
Caldura mare, ma cherie! Si eu azi am baltit de apa venind de la univ. Pe unde-i lumea sau ce indeletniciri mai aveti ca-i cam gol pe aici? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Wal, cum a fost astazi? Cum te-ai descurcat? Povesteste-ne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Banuiam eu cu Mr G..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Di, numai alea sunt? Eu am mancat o groaza de Danone la viata mea: dar de capsuni si Danette. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In rest, prefer Zuzu. Ce cald e! Eu umblu dezbracata prin casa si tot mi-e cald.. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu acu m-am intors din oras! Si maine ma trezesc la 8 ca tre sa merg la 9 pana la o faculta sa ma interesez de master (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( O sa fiu zombie maine la lucru. LA naiba ca au inceput sa mi se mai intoarca din prietene si acu as tot iesi in oras ca pe vremurile bune...da dimineata tre sa merg la lucru (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie au inceput sa mi se intoarca! Aleluia! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Angel, lasa ca recuperezi in weekend! Si ne povestesti si noua aici aventurile..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In ce vrei sa faci masterul? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Scenariu demn de filmele cu prosti:
Io azi m-am scarpinat unde nu ma manca si m-am hotarat ca peretii si tamplaria (proaspat vopsita) arata exact ca la tara si ar fi cazul sa-i schimb culoarea!!!!!!! Adica REVOPSIT TOT ... in gri metalizat ... cu spray!!! Booonnn! Pana aici toate bune si frumoase! Cum am avut toata ziua alte prostii de facut m-am decis sa-mi las activitatea de vopsire pe noapte; mai ales ca e si mai racoare!!! La 11 noaptea ma prezint la post inarmata cu spray-uri gri metalizat si ma pun pe vopsit! In exact 4 sec. ma prind ca vaporii sunt criminali si am mari sanse sa mor sufocata ... dar sclipicioasa! Din motive inca necunoscute mie, vaporii din aer erau sub forma de sclipici! Dupa o ora de dat cu spray toata tamplaria am proasta inspiratie de a ma uita in oglinda!!! M-a luat cu lesin! Din CAP pana IN PICIOARE eram EXACT la Rihanna in videoclipul ei Umbrella!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) WTF NOW?!?! Dau cu trei servetele umede pe mine ... le grizonez instantaneu ... ajung la concluzia ca mai bine o tulesc acasa sa ma bag in cada!! Secventa 3 abia incepe: Acasa, SURPRIZA: NU MAI E APA!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Intru in panica pt ca simteam ca ma sufoc ... caut peste tot TOATA apa pe care o puteam avea, gasesc 10 L de apa minerala!! Imi spal moaca urgent ca intram in crize si apoi imi pun 5 l la incalzit sa-mi pot spala parul grizonat si sclipicios de parca fusesem la o nunta si scutureasem mireasa la mine in par!! Interesant e ca aveam 5 l de apa calda si 5 l de apa rece cu care sa-i combin pe primii cinci sa ma pot spala!!! Imi spal mainile si bustul cu putina apa calda si apoi imi bag parul in lighean! Ma spal eu bine bine ... se face apa gri ... ma clatesc ... arunc apa care sclipocea ... siiiiiii..... inca mai aveam doua picioare metalizate ultimul racnet!!! Apa NEMA!! Idei ... UNA dar.... ma faceam ca nu inteleg! Ma uit la rezervorul de apa de la WC ... ma uit la picoare ... ma uit iar la rezervor ... ii iau capacul sa vad care-i treaba pe acolo .... ma uit iar la picioare ... imi musc limba si ma hotarasc sa-mi spal picioarele cu apa de acolo!!!!!!!! Io vreau sa dau pe cineva in judecata!!!!!!!!!! M-AM SPALAT CU APA DE LA WC!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu esti pe cracaaaaaaa taaa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 12:18 PM |
|