![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Priveste jumatatea plina a paharului: macar nu mai esti grizonata, sclipicioasa si cum mai vrei tu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asta imi aminteste de cand am ramas fara apa si cu o tona de balsam in cap si in lipse de alternative, m-am clatit cu vreo 3 cutii de bere!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mujeres,
nu stiu daca sa plang sau sa rad: prietenul meu a luat matza acasa, ca de acu deh ne mutam inapoi, si a scos-o din cutiuta ei ca era tare cuminte. si matza a facut pipi & co pe tzolicu din spate si s-a pus pe dormit. asta cica se intreba 1) de ce e matz asa cuminte 2) ce puteeeeeee eu am ras de era sa pic pe jos (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Io ma duc sa ma agat de lustra din sufragerie!!!!!! Da-o'n masa pe gheata de treaba! A VENIT APA!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Moaama, ce mit nesimtit, bre! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Geo, fa baie mai intii: spinzuratu` dupa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Facusi baie ... cu apa rece ... ca deh ... vrei apa calda la ora 2 noaptea?!?!?!?!?
Pacat ca-s lasha ca-mi puneam capat suferintelor!!! Io nu ma mai joc!!! Asta-i bataie de joc! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai Geo, cum vrei sa apreciezi fericirea daca nu treci prin momente de genul?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai Geo, cum vrei sa apreciezi fericirea daca nu treci prin momente de genul?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) : (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De genul ... sa ma spal cu apa de la WC?! Scuza-ma dar eu inca sunt profund blocata pe ce am facut! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Maine ma duc sa-mi scrijelesc numele pe vre-o statuie din oras!!! O merit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) EDIT: cred ca vaporii si-au facut efectul ... m-au dat cu cracii'n sus! ma duc in pat! am nervi si vreau sa-mi curmez suferinta in somn! |
|
|
![]()
|
|
Mai bine iti ridici o statuie..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Geo dear, daca-ti spun ca am gasit-o pe nepotica mea/ 3 ani band apa din wc cu cutiuta de la lapte condensat, te fac fericita? Si e zdravana si frumoasa dupa 1 an de la eveniment!
...si din povestirile unei cameriste...intamplare din anii '70 - '80: nordicii care veneau pe litoralul romanesc...cine stie din ce fundatura de fiord...isi puneau fructele "la rece" in vasul de wc.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...si se intrebau cine le fura mancarea dupa ce trageau apa...asa ca spalatul in wc este parfum de frezii, chiar innobileaza curajosul! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 02:30 PM |
|