![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca mai visez erori de outlook, daca mai aud cred zero x cecece ... ma duuuuuuuc pe cimpii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am avut eu una de dimineata opa, gaina..complicata treaba..daca bag doua mate se pune???? eu zic sa le bagi pe toate trei. Sau Michidutzu' n-are si el voie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa va bucurati de casuta Jolie si ca sa incununez si eu superstitiile, zice-se ca prima oara sa lasi o pisica sa intre in casa si unde se aseaza pisica e un loc cu energii negative nu tre sa-ti pui patul acolo.I don't know daca e adevarat sau nu.
Distractie placuta la mare Poke stii vorba aia "Cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia". Ii mai apuca pe fosti prieteni nostalgia dupa ce s-a terminat relatia da n-are rost e treaba lui eu zic sa nu bagi in seama ce-ti spune poate vrea numa sa-ti bage fitile ca poate poate. Concediu placut Dr.Wise. Si eu tre sa fac curat ca e un haos in casa si deja nu mai suport nici eu care am toleranta mare la dezordine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Superstitia asta cu pisica si locul ...chiar o sa o pun in practica, si o sa va zic:). Multumesc Misssn7
Forte...eu ma gandeam la Jolie si Miky..., cu Ghiocel va fi mai greu....chiar cred ca pt ea adaptarea in casa noua va fi grea..va sta sub pat o sapatamana cred! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Neatza!
eu am adormit cand incepeau cocosii sa cante.. nush de ce, dar m-am foit toata noaptea.. apropo la ce ati zis voi: matza mea sta numai sub pat.. bine, nu numai, dar ceva timp tot sta acolo. dar doarme.. sta lungita.. eu ma gandeam ca e de la caldura; de fiecare data cand se pune sub AC o mut.. si bineinteles ca acum m-am gandit la ce ati zis voi.. iar sunt paranoia., no? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mm.. ma uitam la 'prajituri deosebite' si acu m-a pocnit dorul de o prajitura.. sa vedem ce face mama (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
atat timp cat e cu voi, si cu restul de pisici, se vor adapta...
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare, gagici!
Sa fie intr-un ceas bun mutatul la casa noua, jolie!!! Eu stiu alte obiceiuri...sa-ti intre prima data in casa un barbat si sa arunce cu orez, ca sa fie casa imbelsugata! Anyway, e o mare realizare! Sincere felicitari! Merci pt urari, fetelor! De maine, de fapt de astazi ora 18:00 sunt in concediu, primul pe anul asta! Timp de 2 sapt! Am de gand sa ma odihnesc bine, sa ma satur de plaja si soare, sa-mi fac niste analize medicale, etc, poate s-o vizitez pe socrela, ca mai avem putin si ma da la "Iarta-ma"... si s-o tai la munte, undeva unde doar cu Yeti - omul zapezilor - sa ma intalnesc...sau in Delta, la Portita. Initial aveam in program circuit Buzau - Covasna - Harghita - Bicaz (deja imi facusem traseul cu munti, DN-uri, obiective turistice de vizitat, cazari, etc), dar din cauze obiective - fina mea este insarcinata si are stari de greata non stop, si de obicei plecam impreuna cu finii in concediu, cu masina - o sa reportam varianta Covasna pe alta data... In schimb i-am energizat pe toti pt circuit Grecia intre 04.10 si 12.10. Cica acum nu-i de respirat in Grecia, sunt 44 gr C. Am info si pe fina-mea sa binevoiasca sa bage turbo si sa-si termine greturile pana pe 04.10 cand o taiem "caine sur la vanatoare" pe meleaguri elene...ca nu ma las pana nu dansez un sirtaki la mama lui taverna si e musai sa sparg si cateva farfurii dupa...asta-i pohta ce-am pohtit pe anul asta! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
vacanta placuta, dr_wise!
eu am gasit profilul unui tip care avea la fotos poze cu .. Bella! ce mos craciun fac pozele matzei noastre in profilul lui? nu-l cunosc, habar n-am cine e.. cred ca le-a luat de pe net! i-am dat un mesaj, ca na, am ramas cu gura cascata.. dar nu a raspuns. pr meu cica poate mi se pare mie, da' ce, eu nu recunosc matza? ei poftim.. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
da' ce cautai tu sa te uiti pe profilele baietilor? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
eu? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Şi faaaaaaaaaaaaşi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tare reclama postata de angel.
Megule, Bella e maţa de acum sau cea veche? Ce s-a intamplat cu cealalta, a fugit? Doftoreaso, te invidiez! Eu m-am intors de la ultimul examen, cu inca o noapte nedormita in carca si un stomac in infra, circit de pertele spatelui. Voi cum sunteti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 11:25 PM |
|