IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 569 570 571 572 573 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fortelady
post Aug 24 2007, 10:08 AM
Post #5701

Musafir

QUOTE(Maàt @ Aug 24 2007, 01:51 AM) *
Daca mai visez erori de outlook, daca mai aud cred zero x cecece ... ma duuuuuuuc pe cimpii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

am avut eu una de dimineata

QUOTE(jolie @ Aug 24 2007, 10:45 AM) *
opa, gaina..complicata treaba..daca bag doua mate se pune????

eu zic sa le bagi pe toate trei. Sau Michidutzu' n-are si el voie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 24 2007, 11:06 AM
Post #5702

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Sa va bucurati de casuta Jolie si ca sa incununez si eu superstitiile, zice-se ca prima oara sa lasi o pisica sa intre in casa si unde se aseaza pisica e un loc cu energii negative nu tre sa-ti pui patul acolo.I don't know daca e adevarat sau nu.
Distractie placuta la mare
Poke stii vorba aia "Cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia". Ii mai apuca pe fosti prieteni nostalgia dupa ce s-a terminat relatia da n-are rost e treaba lui eu zic sa nu bagi in seama ce-ti spune poate vrea numa sa-ti bage fitile ca poate poate.
Concediu placut Dr.Wise.
Si eu tre sa fac curat ca e un haos in casa si deja nu mai suport nici eu care am toleranta mare la dezordine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
jolie
post Aug 24 2007, 11:14 AM
Post #5703

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Superstitia asta cu pisica si locul ...chiar o sa o pun in practica, si o sa va zic:). Multumesc Misssn7
Forte...eu ma gandeam la Jolie si Miky..., cu Ghiocel va fi mai greu....chiar cred ca pt ea adaptarea in casa noua va fi grea..va sta sub pat o sapatamana cred!

+Quote Post
Meg
post Aug 24 2007, 11:39 AM
Post #5704

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Neatza!
eu am adormit cand incepeau cocosii sa cante.. nush de ce, dar m-am foit toata noaptea..
apropo la ce ati zis voi: matza mea sta numai sub pat.. bine, nu numai, dar ceva timp tot sta acolo. dar doarme.. sta lungita.. eu ma gandeam ca e de la caldura; de fiecare data cand se pune sub AC o mut..
si bineinteles ca acum m-am gandit la ce ati zis voi.. iar sunt paranoia., no? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

mm.. ma uitam la 'prajituri deosebite' si acu m-a pocnit dorul de o prajitura.. sa vedem ce face mama (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
fortelady
post Aug 24 2007, 11:41 AM
Post #5705

Musafir

atat timp cat e cu voi, si cu restul de pisici, se vor adapta...

+Quote Post
dr_wise
post Aug 24 2007, 12:19 PM
Post #5706

Musafir

Salutare, gagici!
Sa fie intr-un ceas bun mutatul la casa noua, jolie!!! Eu stiu alte obiceiuri...sa-ti intre prima data in casa un barbat si sa arunce cu orez, ca sa fie casa imbelsugata! Anyway, e o mare realizare! Sincere felicitari!
Merci pt urari, fetelor!
De maine, de fapt de astazi ora 18:00 sunt in concediu, primul pe anul asta! Timp de 2 sapt! Am de gand sa ma odihnesc bine, sa ma satur de plaja si soare, sa-mi fac niste analize medicale, etc, poate s-o vizitez pe socrela, ca mai avem putin si ma da la "Iarta-ma"... si s-o tai la munte, undeva unde doar cu Yeti - omul zapezilor - sa ma intalnesc...sau in Delta, la Portita.
Initial aveam in program circuit Buzau - Covasna - Harghita - Bicaz (deja imi facusem traseul cu munti, DN-uri, obiective turistice de vizitat, cazari, etc), dar din cauze obiective - fina mea este insarcinata si are stari de greata non stop, si de obicei plecam impreuna cu finii in concediu, cu masina - o sa reportam varianta Covasna pe alta data...
In schimb i-am energizat pe toti pt circuit Grecia intre 04.10 si 12.10. Cica acum nu-i de respirat in Grecia, sunt 44 gr C. Am info si pe fina-mea sa binevoiasca sa bage turbo si sa-si termine greturile pana pe 04.10 cand o taiem "caine sur la vanatoare" pe meleaguri elene...ca nu ma las pana nu dansez un sirtaki la mama lui taverna si e musai sa sparg si cateva farfurii dupa...asta-i pohta ce-am pohtit pe anul asta!

+Quote Post
Meg
post Aug 24 2007, 01:27 PM
Post #5707

Membru de Onoare

vacanta placuta, dr_wise!

eu am gasit profilul unui tip care avea la fotos poze cu .. Bella! ce mos craciun fac pozele matzei noastre in profilul lui? nu-l cunosc, habar n-am cine e.. cred ca le-a luat de pe net! i-am dat un mesaj, ca na, am ramas cu gura cascata.. dar nu a raspuns.
pr meu cica poate mi se pare mie, da' ce, eu nu recunosc matza?
ei poftim..

+Quote Post
fortelady
post Aug 24 2007, 01:46 PM
Post #5708

Musafir

da' ce cautai tu sa te uiti pe profilele baietilor? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Meg
post Aug 24 2007, 01:47 PM
Post #5709

Membru de Onoare

eu? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 24 2007, 02:01 PM
Post #5710

Musafir

Şi faaaaaaaaaaaaşi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tare reclama postata de angel.
Megule, Bella e maţa de acum sau cea veche? Ce s-a intamplat cu cealalta, a fugit?
Doftoreaso, te invidiez!
Eu m-am intors de la ultimul examen, cu inca o noapte nedormita in carca si un stomac in infra, circit de pertele spatelui.
Voi cum sunteti?

+Quote Post

2207 Pages V  « < 569 570 571 572 573 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 11:25 PM