IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 570 571 572 573 574 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Aug 24 2007, 02:03 PM
Post #5711

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fetelor, eu sunt tristaaaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu m-au sunat aia, desi mi-au primis ca ma suna saptamana asta, indiferent de rezultat... Asa ca mi-am sunat un prieten care lucreaza acolo. Si mi-a zis ca au angajat deja (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Sunt niste nesimtiti! Mi-au promis ca ma suna... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Aug 24 2007, 02:05 PM
Post #5712

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Bella e matza de acum.. cealalta banuiesc pe cineva ca mi-a furat-o.. era frumoasa si prea blanda (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .. si cat m-am temut eu de asta.. si asta am patit.. acum nu mai duc matza la tzara deloc. avem de astea de rasa europeana. astea sa se duca, sa vina, erau aici cand ne-am mutat.
am oferit recompense, am intrebat, am alergat.. dar nimeni nu a stiut nimic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) oricum, asta s-a intamplat acum multa vreme.. a trecut ceva pana am putut sa fiu in stare sa o iau pe Bell..

sa dea naiba'n ala care a pus mana pea EA!
gata, ca ma enervez iar.. sau plang iar.. :|

gata examenele?? cand afli rezultatul sau cum e? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 24 2007, 02:06 PM
Post #5713

Musafir

pai, Szi, cateodata locurile astea sunt asa de cumparate! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pai ce-i intereseaza de feedbackul virtualilor angajati?! E cam o regula, indiferent ce zic, nu te ia in firma, nu te suna, nu au nici un interes si nici mai putin constiinta in situatia de fata.

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 24 2007, 02:20 PM
Post #5714

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si la noi banca=pila la angajare sau ceva sume de euroi pt ca sa te angajeze mare porcarie.Eu zic sa nu-ti faci prea mari sperante cand aplici la banci ca mafia e in floare in domeniu asta. Nu te necaji ca nici macar atata nu merita daca sunt asa de "seriosi".

+Quote Post
walpurgik
post Aug 24 2007, 03:00 PM
Post #5715

Musafir

Da, gata cu examenele, mai astept rezultatul la asta de azi, le-am trantit o lucrare de 16 pagini sa se sature cum m-am saturat eu de invatat, imi trebuie minim 6 si la proba asta, nu cred ca n-o sa-mi dea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , sper, eu stiu ce-i apuca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Miercuri la oral, am luat 10, printre putinii (4) din 50. Asa ca I paid my dues, so rest in peace. Foarte mici note, mai mult de jumate au luat numai nota de trecere, adica 6, asa, hai, treaca-mearga.
Ce zapuseala-i pe strada, am crezut ca lesin de caldura si epuizare!

+Quote Post
fortelady
post Aug 24 2007, 03:01 PM
Post #5716

Musafir

ufff. gata, bine ca s-a terminat!

bea o limonada rece, cu ghimbir si 2 foi de menta, sa te racoresti!

+Quote Post
Cindy
post Aug 24 2007, 03:04 PM
Post #5717

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Brao, Walpu!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Eram sigura ca o sa te descurci foarte bine..

+Quote Post
Philia
post Aug 24 2007, 03:05 PM
Post #5718

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

bravo
acum tinem pumnii si stiu eu ca o sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oare de ce la tastatura mea nu mai functioneaza cifrele de sus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 24 2007, 03:09 PM
Post #5719

Musafir

forte, cum bagi praf de ghimbir sau ai sirop din ala presat la rece?
sweet, merci de apreciere, sper sa nu-mi faca astia vreo surpriza asa ca inca nu arborez stindardul victoriei. poke, hopefully (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
N-am mancat nimic de ieri si nu ma pot decide sa mananc sau sa ma culc. Cred ca de aia is asa de bleaga, stau atarnand fleoscaita peste tastatura. Tre sa iau masuri, dar nu am putere nici sa decid (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
fortelady
post Aug 24 2007, 03:14 PM
Post #5720

Musafir

dau pe razatoarea mica o bucatica mica mica de ghimbir (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
[m-a invatat colega de birou]

+Quote Post

2207 Pages V  « < 570 571 572 573 574 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 11:25 PM