![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Multumesc Dr wise, o sa tin minte si faza cu orezul....Concediu placut....e tare bine in concediu.
Szi, eu zic sa ii treci la experiente neplacute si sa nu te mai consumi din cauza lor!!!! Bai voi stiti ce cald e afara?? Am zis ca lesin pana am ajuns acasa.... Walpu, bravo...!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Odihneste-te acum!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu nu poci sa mananc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
si a revenit tastatura...cand eu va zic ca la mine se intampla lucruri paranormale.... aaa na ca mi am adus aminte ... ieri noapte mi a crapat un pahar in vitrina fix pe jumate! si nu fusese atins de la revelion.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc!
Poke, cu paharul, saracul, cum sa nu? Eu cred ca i s-o urat de atata singuratate si s-a hotarat sa se sinucida, auzi tu sa nu fie atins de la Craciun (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
oare?de singuratate? pai mai avea colegi de suferinta... .eh..acus sa fiu sincere era cupa de sampanie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da zau ca eu am zis ca asta e facatura necurata...cum sa crape singur,in vitrina si fix pe jumate? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai tu nu ai crapa daca nu te-ar mai atinge nimeni de juma` de an?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A murit din prea multa indiferenta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
deci ziceti voi ca nu e treaba necurata? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu am zis ca mi a facut careva fermece...ca mi a legat si dezlegat cununiile.... pe cuvant de vrajitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poke nu e bine sa crezi in prostii dinastea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...sticla sufera si ea la schimbari de temperatura (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
O zi frumoasa sa aveti ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
sa stii ca m am gandit si eu ca o fi din caza temperaturii...
dar parca mi s a parut mai interesant sa ma gandesc la lucruri necurate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Poke, tu nu ai citit ce am scris mai sus?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, felicitari pentru 10 si bine c-ai scapat si di panarama asta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jolie, felicitari pentru casa, mare realizare! Sa fiti fericiti in ea! doftoreaso, ia povesteste tu aici cum a facut fina pana la urma de-a ramas insarcinata (tare m-am bucurat cand am citit!)? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 02:25 PM |
|