![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu sunt cu nervii Maat poate de la caldura , iara caldura d-aia de iesi afara ai si transpirat, nu mai vreau vara vreau sa vina odata toamna.
Sa aveti un week-end fain. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bre, io io tot pe la 4-5 m-am dus la culcare; si ma enerveaza caldura. Parca-s batuta!
Vreaaaaau sa plouaaaaaaaaaaaa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu tot la 4 si probabil in noaptea asta mult mai tarziu..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cum v-ati planuit weekend`ul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai deja pe jumate l-am dormit... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Curatenie in casa si relaxare... da` pun pariu ca nu imi iese!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai de asta ai si nevoie, Maat: sa dormi cat mai mult..compensezi cu restul saptamanii..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si totusi, viata e scurta si nu trebuie sa ne-o irosim cu dormitul..glumesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pentru mine dormitul este hobby in ultimul timp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara, ladies!
Tocmai am venit de la universitate! Imi pulseaza inima in piept de numai! Deci nu pot sa cred, am luat 10 si la examenul asta, ole si ce greu a fost! 3 de 10 din 45 de oameni, la o materie pe care am parcurs-o acum pentru prima oara in cateva zile si nopti albe. Lucrarea mea a fost pertinenta la toate cele 16 pagini pe care le-am scris, sintetic, analitic, evaluativ de toate si speram sa nu fiu dezamagita. Acum sunt suficient de mandra de mine. E o realizare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Walpu (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) ...la cat mai multi 10 (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
O seara frumoasa sa aveti ladies (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, stai ca m-am emotionat!
Felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Doar stim cu toate ca esti fata desteapta si ca limba pe care-o predai o mananci pe paine, cu toate astea cred ca tare te unge la suflet asa o nota! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult de tot! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Realizarea a fost cu atat mai mare cu cat acest ultim 10 e la psihopedagogie, o materie foarte grea si cu multe taxonomii si clasificari si pe care am parcurs-o si prin prisma a ce reuseste sa arate si in practica. Insa, all in all, a fost foarte greu si am muncit cu abnegatie (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dau si de baut la bar, dar numai sa-mi revin! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 03:24 PM |
|