![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
dar-ar tzapanu', a venit unu cu un plod care urla ca din gura de sarpe de 30 de minute.. am zis hai, ca e plod, intelegem.. da cred ca astia l-au lasat sa vada cat il tine sa urle.. am inchis geamul da' nimic.. nici la casa nu scap de vecini handicapati!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Albinuzo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Long time no see! Si noua ne e dor de tine si te asteptam mai des. Berea nu mai are acelasi farmec fara tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
bine ai revenit, albinuto!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor!
Felicitari Walpu! Rezultat superb, dar si meritat! Eu ma gandesc cu groaza cand va trebui sa ma apuc de invatat pentru audit la anu'. Am o ura pe astia, numai taxa de inscriere costa 900 lei. Vorba colegei, probabil, vor sa-si mai faca un sediu ceva. Si materia este atat de seaca.... Angelu' in Bucuresti, toata lumea iese la 6 si traficul e infernal la ora aia. Eu chiar ii zic alui meu sa plece dupa 7 de la serviciu ca n-am chef sa fac o ora jumate pana acasa. Meg' bine ca te-ai descurcat pe ploaie la volan. E destul de nasol. Eu inca n-am tupeu sa ma urc la volan. Va pup si o duminica linistita! Eu am mancat cam mult usturoi si se pare ca al meu stomac e in greva. Di, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) baga somn, ca le vindeca pe toate. Eu nu-s om daca nu dorm in weekend la pranz. Szi, acum mi-am amintit de o intamplare: m-au purtat si pe mine pe la interviuri (firma de recrutare, firma angajatoare, una destul de mare) si au zis ca ma suna indiferent de raspuns. Imi iau inima-n dinti si o sun dupa cca 2 saptamani pe tipa de la recrutare care-mi spune dezamagita ca pana la urma au promovat pe cineva din interior si ca ei s-au muncit degeaba sa caute oameni si sa-i intervieveze. Dupa ceva vreme, mi-am gasit jobul asta in mod absolut intamplator (la coada de depunere de dosare de audit, cred c-am mai zis) si ma simt f bine aici. Asa ca...nu se stie niciodata de unde apare o oportunitate. Iti tin pumnii, pentru ca mi se pare c-ai potential. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
multam fain!! eu acum ma pregatesc sa plec la mare...vreo 2 zile cred.nu mai mult dar nu ma lang pentru ca m-am tot plimbat vara asta asa ca nu-s magarita!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
poooopppp (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, pe unde ai umblat, breee?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Di, uita-te pe geam. E un curcubeu magnific afara. Aproape ca poti sa il atingi cu mana (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
L-am scapat... la mine nu s-a vazut... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am iesit din cada. unde-i curcubeu'ala?
|
|
|
![]()
|
|
La Craiova a fost. Nu l-am prins... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 04:53 PM |
|