![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Roxi, ne-ai bagat pe toate la pomelnic? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut azi parte de-o zi minunata: am fost si l-am vizitat pe tata, care-i la cura intr-o clinica pe langa München, la marginea unui lac. Pe langa peisaje de-alea ca in tablorile kitsch (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , lac albastru, pe el barci cu panze albe si-n spate un fond de padure verde-verde, am vazut caprioare si cerbi albi, am baut o cafea la un mic castel, am umblat printr-o pajiste cu floricele, am stat la plaja si la taclale cu ai mei.
Frumoasa-i Bavaria asta! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut azi parte de-o zi minunata: am fost si l-am vizitat pe tata, care-i la cura intr-o clinica pe langa München, la marginea unui lac. Pe langa peisaje de-alea ca in tablorile kitsch (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , lac albastru, pe el barci cu panze albe si-n spate un fond de padure verde-verde, am vazut caprioare si cerbi albi, am baut o cafea la un mic castel, am umblat printr-o pajiste cu floricele, am stat la plaja si la taclale cu ai mei. Frumoasa-i Bavaria asta! Ce frumos Kalua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Multa sanatate tatalui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu m-am cam pierdut si ma caut, singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cum se mai simte tatal tau?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Binisor, el zice ca nu prea bine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) E un ipohondru ceva de speriat...
Mai are inca niste analize de facut, maine om sti mai multe. Mersi de urari! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
noapte buna, girlies..
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Noapte buna!
Eu am venit zi de la mare...ufff..ce as mai fi stat!!! M-am bronzat ceva ceva.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Jolie, te mai asteptam cu detalii despre cum a fost..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
o noapte buna pe fuga si de la mine!!!!
Incepe o saptamana infernala ... sper sa treaca cat mai repede si fara victime!!! La sfarsitul lui septembrie sper sa-mi gasesc echilibrul ... si sa razbat si eu!! Pana una alta ... mi-am tras azi una cu usa de la masina in ochi de ... sunt asa de natural si frumos machiata la el ... mi se umfla inima de respect (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lasa, Geo ca trece! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mai ales daca te-am pupat eu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cum a fost zilele astea? Masini in urmarire, stripperi, ceva? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 07:46 PM |
|