![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca tot n-aveti somn, cafea, shake, limonada, 3 la zece mii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/beverages_hot_buttered_rum_300x450.jpg) asta-i pt Di, ca tot zicea ca n-a mancat pepene vara asta (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/beverages_watermelon_cooler_300x450.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/beverages_nimbu_pani_300x450.jpg) edit: walpurgik, user banat pentru vandutul ilegal de bauturi energizante dupa 2 noaptea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Wal, sau poate user apreciat si recompensat pentru vandutul ilegal de bauturi energizante dupa 2 noaptea! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, sweet, ce facem cu singuratatea asta pe forum? Capitulam? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Eu parca as baga un film sau as citi ceva asa ca ma retrag. Iti las tie sa inchizi barul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata!
am vazut si eu aseara curcubeul (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Urasc lunea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Urasc lunea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu urasc toate zilele! Neata!!! Sweet ... stripperi ... nu mai este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Urmariri ... deja se limiteaza strict la oprit langa mine la semafor si bagat in seama!!! Am un lipici la pusti de 18 - 20 de ani de zici ca nu-i adevarat!!! Of ... am ajuns la concluzia ca sunt prea batrana (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata...
Eu sunt in concediu si m-au sunat sa ma duc la serv...e o urgenta..offff... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata mie iar imi e somn si am dormit azi noapte vre-o 8 ore. Se pare ca uneori nu-mi ajung 8 ore as dormii 10.
Sa aveti o zi usoara. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Neaaaaata!
Tocmai ce am fost felicitata pentru buzele mele colagenate. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca unii baieti inca nu au cunoscut efectele glossului. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata!!!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 06:35 PM |