![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mal a la tête cu cateva picaturi de whisky aruncate peste 2 cuburi de gheata. Eu am folosit-o odata si mi-a trecut. Zic unii ca si cu 1 lingura 2 de zeama de lamaie.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Clipul zilei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Beauty contest Asta apropo de cat de important este sa te exprimi bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pentru cine nu ştie despre ce e vorba, ăsta e ultimul clip viral în America, de la un concurs de frumuseţe televizat. Are peste 3 milioane de vizionari pe youtube (mai mult decât toate clipurile cu debaterile politice la un loc). D-ra Lauren Caitlin Upton, Miss South Carolina, a apărut de 3 ori la tv datorită acestei întâmplări, apare la Letterman şi, mai mult ca sigur, va apărea într-o reclamă la GPS. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
I se iarta, e frumoasa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, sa stii.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Dar de asta ce ziceti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 58% of French people are pretty dumb Rox, chiar cum vine asta ca ti-e frica sa mergi cu masina? Ia urca-te tu in ea, fii cu ochii in 4, in toate oglinzile, nu baga acceleratie prea mult de la inceput si gata! Si eventual ia pe cineva cu tine, dar care sa fie rabdator, ca altfel nu faci nici o treaba! Barbatii astia, cred ca le stiu ei pe toate! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sweet, lasa, ca unii cred ca pamintul e plat, ce mare scofala? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
noapte buna.. azi imi iau somn devreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De acum, Meg? Si eu care tocmai ma pregateam sa ies in oras. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Btw, ai vazut ce m-am chinuit sa iti interpretez visul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daa..Pamantul e plat si Soarele graviteaza in jurul lui..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dinamo Lazio 1-0!!!
eu beau o bere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma duc la bucatarit |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu sunt trista ca Dinamo nu mai lupta. A jucat ok in prima repriza si acum joaca teribil de prost.
Sweet si Miss, daca e ceva ce-mi reprosez in viata, e faptul ca n-am destul tupeu sa ma urc la volan in Bucurestiul asta agitat. Probabil cand va aparea un copil, imi voi face curaj. Nu-i grea franceza Miss, dar are si ea chichitele ei. Merg saptamanal la meditatii, dar din pacate acasa studiez prea putin. Ar trebui sa citesc cu voce tare si sa ma uit pe canale frantuzesti pentru a-mi imbunatati accentul. Noapte buna Meg! Super tare linkul Szi. S-a distrat si barbata-miu pe seama lui. Am citit azi pe net ca Owen Wilson a incercat sa se sinucida. Ce-o fi patit? Chiar am revazut in weekend 'Wedding crashers'. Imi place actorul asta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Bine v-am gasit, ladies !
M-am intors de prin peregrinarile mele prin munti. Vazut, placut si colindat Slanic Moldova, Baile Tusnad si Lacul Rosu. Poate reusesc sa pun zilele astea si poze la topicul cu pricina. missed you (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , very much |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 01:10 AM |
|