![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Missed u too, sylvie! Asteptam pozele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai, lasati fata sa adapteze, ca astea cu South Africa si Iraq iau puncte bonus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am fost la stricat banii in selgros si real; acu rod un strugure dupa ce am curatat eroic o dihanie de crap. Maine l-oi sfinti cu usturoi! Cine mai e prin preajma? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tot trag de 2 exceluri pentru la serviciu, ca incepe bugetul, dar vad ca nu prea am spor. Mai bine le abordez maine la prima ora, cand voi fi mai odihnita.
Va pup si ma duc la citit, ca mi-a dat profa o carte 'usurica'. Bine ai revenit Sylvia! Chiar m-am gandit azi la tine. Sper ca te-ai simtit bine in concediu. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back, Silvia! Eu nu te intreb daca ai distrat, ci daca te-ai odihnit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu, eu Wal as usual! La ore nocturne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rox, eu nu inteleg cum sa spui ca nu ai tupeu sa te urci la volan, tinand cont ca sunt in ziua de astazi ataaatia care conduc (cel putin in Bucuresti e jale). Doar nu au ei ceva in plus..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor. Azi am primit un mail in engleza de la italieni: (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu pricepeam deloc ce vrea sa zica si nu pentru ca nu as sti engleza. Iar sefa-mea, care e bata la engleza, cand a auzit ca nu inteleg ce vor aia sa spuna, s-a apucat sa il citeasca cu voce tare, plina de importanta, intr-o engleza iliesciana (iar ea e chiar bata la engleza) . Si ea chiar credea ca intelege ce vor aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A tradus, dar a tradus ceva ce nici in romana nu avea sens (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lucram la aceeasi firma? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Astia traduc cu Babel Fish-ul, baga textul acolo si fa-l inapoi pe italiana ca intelegi mai mult asa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vroiam sa va spun o gramada de chestii dar nu ma mai simt in stare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai beau un ceai si ma bag in pat. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, ne lasi atarnate de un fir de curiozitate pe mine, pe sweet si pe maat in straie infisipile, noi care popāndăim forumul la ore nocturne? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Apropo de discutiile despre limba noastra minunata, acum ii explicam alui meu ca astia de al real au pescatorie proprie, si incercam sa-mi dau seama ce dreq suna aiurea in propozitia mea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , la care asta imi zice, dra profesoara prima clasata la definitivat , se zice pescarie care este pana una alta. Am inceput sa radem ca prostii destepti care suntem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Wal, asta nu stiam ca ai fost si prima clasata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Conteaza asta, in sensul ca te repartizeaza la un liceu mai bun sau ceva de genul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci, sweet, u're sweet! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ma repartizeaza la naiba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Conteaza pentru orgoliu meu si sa le dau peste bot tuturor carcotasilor. Pentru examenul asta am intrat in invatamant, acu sunt libera a decide de-mi mai trebuie au ba. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bre, la real la Craiova au "cuantalupe", maaa... sint mai JmeKeri... ce stii tu, straine, Pedro e departe, bratul lui prin pepeni, cantalupe-mparte... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ia o coronita de la noi, walpu! (IMG:http://orient-express.lbwa.verio.net/obor/images/wideimages/obor_440X300_flower-crown.jpg) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Buai, ce aiurea, ar trebui sa te repartizeze la un liceu dintre cele mai bune, sa nu te chinui cu toti trantorii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si ai fi avut ocazia si sa faci meditatii, ca banuiesc ca sunt multi doritori, si mai ales acum de cand cu nebunia atestatelor..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai dubii daca sa ramai in invatamant? Ai vrea sa te indrepti spre altceva? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 01:09 AM |
|