![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumos, foarte frumos, hai ca m-ai impresionat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Iti foarte multumesc!
Sweet, sunt la liceul cel mai bun, sau ma rog cel care-si imparte laurii cu inca 2. Eu anul asta o sa am tot primar, 3-4, si nu stiu daca-i mai bine decat la cei mari sau nu, dar cert e ca aici sunt multi doritori de carte si invatatura. Nu pot ramane permanent la liceul asta, caci intocmai ca la toate celelalte isi fac veacul tronand maurii fosilizati ai tuturor disciplinelor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pana ies astia dupa pensia prelungita ti se lungesc urechile. Sa raman definitiv e prea mult spus pentru mine caci in niciuna din slujbe nu cred ca as avea siguranta ca asta e ceea ce vreau sa fac pentru restul vietii. Am mai facut training-uri la firme, dar acolo uni oameni sunt mai acizi si mai needucati decat liceenii nostri. Am avut totusi si surprize placute. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daa..si in plus este facuta manual de ea, nu-i asa, Maat? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daam, de cind am io fost in Bora-Bora, florile le-am tinut pentru walpu, tie ti-am pastrat schinii pientru cind ti minca limba... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na, ca s-o uschit cind o auzit di schini! Va invit la niste fructe de mare. Io m-am infruptat deja si am zis sa nu fiu egoista... (IMG:http://images.jupiterimages.com/common/detail/50/57/23235750.jpg) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am pus azi mana pe polonicul din frigiderul cu fructe de mare, dar m-am descurajat si am zis sa ma bag la cheşti mai bini. Imi plac caracatita si crevetii la gratar cel mai mult; experienta de la Viena cu sushi nu stiu daca as mai repeta-o, desi...
Am sters-o sa-mi pun o masca pe moaca sa fiu o dra bine (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sushi, spre ciuda mea profunda, nu m-am invrednicit sa maninc vreodata; am fost la un restaurant japonez odata, dar - bafta mea! - era full si nu am putut sta... cred ca o sa cumpar alge, fac rost de ceva retete si trec sa iesperimentesc in bucataria proprie... walpu, multam, acu` stiu ce o sa fac in vichendu` asta...
Io va salutez din mers, ca mi-i soooooomn! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Noapte buna, fietili! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar ma lasati singuraaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Tre sa-mi reglez si eu somnul!
Noapte buna si sa visezi frumos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/208-3245679842.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat,ce sa zic..iti foarte apreciez si eu gestul! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata fetele!
nu stiu cum se afce dar in fiecare dimineata eu sunt aia care deschide barul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Neatza si de la mine (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Neatza! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu eram obosita dupa 2 nopti dormite pe jumatate.. asa ca numai bine mi-a prins ora de aseara.. Sweet, am vazut si apreciez! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) de acum ma apuc sa mi strang una-alta, plec in B. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 02:55 AM |
|