IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 589 590 591 592 593 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Meg
post Aug 29 2007, 12:06 PM
Post #5901

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

bre, roxy, ce frica de masini? da' ce, esti copkil mic? ia sa nu aud asa ceva!

Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Aug 29 2007, 12:06 PM
Post #5902

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ahaaaa... Si te-a tinut albinuta ascunsa atita timp! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rozy
post Aug 29 2007, 12:08 PM
Post #5903

Musafir

da...nu vrea sa ma imparta cu nimeni (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Aug 29 2007, 12:15 PM
Post #5904

Musafir

Uite va fac o promisiune (ca am obiceiul sa ma tin de ele) ca pana oi implini 30 de ani, adica la anu' in iulie, o sa ma fac soferita. Am carnetul din 2000. Chiar a fost o poveste draguta cu examenul auto: a trebuit sa fac o parcare laterala si evident ca n-am facut-o perfecta, am atins un pic bordura; dar politistu' mi-a dat carnetu' ca a spus ca are o slabiciune pentru fetele din ASE. Inainte mea au picat 2 barbati, iar tipa care era dupa mine a luat si ea carnetu'. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si eu am avut tot felul de incidente la inceput: am calcat un caine, dar bine ca n-a murit, apoi am intrat un pic cu masina in bordura ca mi-a scapat piciorul aiurea pe acceleratie cand parcam (aveam si niste sandale imposibile), apoi am mai dezechilibrat un biciclist...ca sa vedeti ca nu-s chiar straina de condus (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Eu zic ca toata lumea are tot felul de experiente cand se apuca de condus, important e sa nu renunte.
Poke, urca-te la volan, acum cat e proaspat totul in minte. Sa vezi cati ma depaseau si apoi se asezau in fata mea si puneau frana.
Di, nici tu nu le ai cu condusul, nu? Eu stau asa comod pe locul din dreapta.

+Quote Post
Diana.
post Aug 29 2007, 12:19 PM
Post #5905

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Io? Pai io nu am carnet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am senzatia ca sint un anti-talent, dar e drept ca nu m-a pasionat ideea ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 29 2007, 12:21 PM
Post #5906

V.I.P.

From: Craiova
Member No.: 924

iooi..Si mie-mi place mai mult in dreapta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Promisesem si eu ca dupa ce termin cu bacalaureatul ma apuc de condus...Da" de unde!
Eu mai am inca o problema cu condusul!NU am unde sa ma duc cu masina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oricum,din toamna nu o sa mai am nici ce sa conduc,poate decat masina alui meu,care se tot roaga de mine cu toate ocaziile sa ma urc la volan.
Totusi,cred ca daca ar fi sa am distante mai mari de parcurs,etc,etc as fi in stare sa ma urc si in masina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post Aug 29 2007, 12:27 PM
Post #5907

Musafir

eu si cu albina taman ce am facut curat in viitoarea mea masina ....e ruginita...imputita si vai de mama ei...o splendoare (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) mai trebuie fixata si bancheta...si cu 2 perne la spate(ca sa ajung la schimbator)..cred ca sunt gata sa o conduc

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 29 2007, 01:02 PM
Post #5908

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Mie nici prin cap nu-mi trecea ca o sa dau examenul asta de condus vreodata si uite ca l-am dat, dupa ce am luat carnetul am zis ca trebuie sa-l si folosesc si uite ca din cea care nu as fii pus mana pe volan, acum incepe sa-mi placa.Gafe face toata lumea si cei care sunt profesinisti mai o comit, da odata ce parcurgi mai multi km dispare si nesiguranta.Cu cat trece timpul, cu atat ai mai putina tragere sa conduci masina.
Cu germana Roxanica aveam o profa super la munca si imi placea cum suna.Dar dupa 2 ani intelegeam conversatii uzuale da de vorbit imi era destul de greu, imi venea cuvantul in engleza in minte mai repede decat cel in germana. Da cred ca daca stai intr-o tara in care se vorbeste limba care o inveti iti e mult mai usor auzind oamenii in fiecare zi vorbind limba, ai randament mai mare. Si noua ne spunea profa ca ar fii bine sa citim in fiecare zi ceva in germana.

+Quote Post
rozy
post Aug 29 2007, 01:36 PM
Post #5909

Musafir

mi-e pofta de ou scrob...ma duc sa crap! (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

+Quote Post
Meg
post Aug 29 2007, 01:52 PM
Post #5910

Membru de Onoare

From: Here and There
Member No.: 70

poke, ai mai fost in ranca? cum a fost cazarea pana la urma? cat ai dat? poate dam si noi o fuga.. am zis eu ca gataaaaaaa, anul asta nu mai iesim nicaieri.. dar parca.. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 589 590 591 592 593 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 04:10 AM