IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 591 592 593 594 595 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
jolie
post Aug 29 2007, 09:06 PM
Post #5921

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Ce faceti fetelor?
Eu am stat la serv ieri aproape 24 de ore..am ajuns la 4 dim acasa. Si cica eram in concediu.Azi am fost un soi de zombie toata ziua!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Aug 29 2007, 09:46 PM
Post #5922

Musafir

mama saraca de tine.... cred ca esti rupta!
io-s plina de draci, mi-am gasit masina plina de zoaie. nush cine a aruncat pe ea, era in parcare la birou.

+Quote Post
Cindy
post Aug 30 2007, 12:33 AM
Post #5923

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Meg, tu o contrazici pe Sweet Piranda?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Jolie, dar ce ai stat atat de mult? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 30 2007, 06:57 AM
Post #5924

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

neata!
iar sunt cu deschiderea aci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
jolie
post Aug 30 2007, 11:32 AM
Post #5925

Incurabil

QUOTE(sweet_girl @ Aug 30 2007, 01:33 AM) *
Jolie, dar ce ai stat atat de mult? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

A fost licitatie....lucrez pe achizitii publice, si au termen limita de depunere a documentatiei. Adica mort copt...trebuie sa o depui pana la data de...ora de....
Si cum la mine la firma organizarea este varza...ajungem si la situatii de genul asta!!!

Neata!!!

+Quote Post
roxanica10
post Aug 30 2007, 02:28 PM
Post #5926

Musafir

Jolie, si la noi e jale cand se depun dosarele pentru licitatii. Bine ca nu lucrez la compartimentul ala. Sa vezi ce nasol e cand se mai trezesc sa faca o modificare in ultima clipa. Oricum e o armata de oameni care se ocupa de dosare, xeroxurile merg non-stop, toata lumea taie, decupeaza. Dar si la noi se munceste zi lumina in ajun. Asa cred ca-i peste tot, c-am mai auzit si pe altii plangandu-se.
Multa bafta! Va tin pumnii sa iesiti pe primul loc.

+Quote Post
jolie
post Aug 30 2007, 02:59 PM
Post #5927

Incurabil

Asa este si la noi..un departament intreg...si multa munca!
Multumesc

+Quote Post
walpurgik
post Aug 30 2007, 03:18 PM
Post #5928

Musafir

Salutare!
Astazi m-am simtit deznadajduita, ca un copil caruia i se refuza acadelele dintre cele mai deocheate, ca o fetita care indelung visand la barbie viziteaza o prietena care are toata colectia si nici macar nu-i pasa de ea. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cunoasteti pasiunea mea pentru make up. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si de aici totul...
Am fost la o prietena, care face liceul in Viena, iar acum cand isi facea bagajul sa plece din nou mi-a aratat o plasa plina cu produse Guerlain; mi s-au deschis ochii larg si m-am bagat direct la cotrobait in timp ce-mi spunea ca le are pe gratis, de la o tipa ce a venit sa machieze fetele de la liceul ei si i-au fost oferite ei si amicei, alegandu-si la discretie de pe o masa mare tot ce vrea: pudra bronzanta, farduri, pensule, oja, gloss, rujuri, crema, ce mai, de toate. Colac peste pupaza ca fata asta chiar si le permitea sa le cumpere, dar fiindca are numai 17 ani nu se axeaza ea pe asa ceva. Era mandra totusi ca a vazut ca o pudra iluminatoare cu penson si sclipici era in duty free 65 euro. Eu nu stiu ce promotii fac astia pe dincolo, dar mie mi-a rupt inima, nu numai ca mi-ar fi trebuit o groaza de chestii, dar si fiindca nu mi le-as permis niciodata sa le cumpar. Stiu ca poate sounds stupid, dar e greu cand ai o pasiune din asta costisitoare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Singurul lucru pe care l-am putut face sa-mi satisfac pofta nebuna de a le incerca a fost s-o machiez fugitiv, caci o asteptau neamurile la masa. A iesit ceva atat de frumos, pacat ca n-am avut cu ce sa fotografiez; frumos cu atat mai mult cu cat fata-i tanara si genele lungi si arcuite m-au ajutat mult de tot, iar dermatograf n-am folosit nicicum, e prea dur pentru o fata tanara.

+Quote Post
roxanica10
post Aug 30 2007, 04:46 PM
Post #5929

Musafir

Vai Walpu, te inteleg perfect. Stii ca produsele Guerlain sunt considerate ca fiind de lux. Cand am intrebat la Sephora la Paris daca au produse Guerlain, au zis ca au magazin separat.
La mine s-a mai dus din pasiunea pentru cosmetice, in ultimul timp ma machiez la fel in fiecare zi (fard alb-bej si fard maron inchis pe post de contur, ca am renuntat la dermatograf), dar cred ca se aprinde din nou daca plec in vacanta. Am o lista lunga cu ce vreau sa-mi iau.
Iti spun ca daca le-ai fi avut pe toate, nu cred ca le-ai fi apreciat asa de mult. Orice lucru dobandit, dupa un timp, isi pierde din importanta.

+Quote Post
geoo
post Aug 30 2007, 04:49 PM
Post #5930

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

buna dragele mele ... greu mi-a fost sa va ajung din urma!!!

Vad ca insomnii la greu!!! Walpu Sweet si Maat ... mai puteti mama?!

Eu azi era sa pic in magazin ... am adus marfa si parca eram beata!! Inca se mai invarte casa cu mine!!! Cumulat pe reprize eu dorm cam 4 h pe noapte ... ma trezesc usor si adorm greu nu ma simt TARE obosita dar directia mea se pare ca a ruginit ca nu mai raspunde coerent!!

Acestea fiind spuse eu ma legan catre pat ... sper sa-l nimeresc in cadere pe voi va pup si va las pana maine ... sper sa fie mai bine!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 591 592 593 594 595 > » 
Closed TopicStart new topic
11 User(s) are reading this topic (11 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 05:54 AM