IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 592 593 594 595 596 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
divi2007
post Aug 30 2007, 04:54 PM
Post #5931

Musafir

sal fetele

mie daca nu mi e somn mi e foame, (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) sunt ca si copii mici
Go to the top of the page

+Quote Post
jolie
post Aug 30 2007, 05:00 PM
Post #5932

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Walpu....nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletelul tau..cred ca ti le doreai pe toate!!!!

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 30 2007, 05:06 PM
Post #5933

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Salve,
Walpu daca esti asa fan machiaje, incearca sa te lipesti de vre-o firma mare de cosmetice ca ei practica si machiaje. La noi in oras sunt vre-o 2 magazine mari cu produse scumpe care fac machiaje free pt cine vrea poate gasesti un job de cateva ore si ai acces la multe cosmetice fie si numai pt machiat. Poate fiind colaborator te mai lipesti si de mostre. Si eu am avut o pasiune turbata cu cosmeticele asa ca te inteleg.
Somn usor Geo.

+Quote Post
Philia
post Aug 30 2007, 05:14 PM
Post #5934

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Astazi m-am simtit deznadajduita, ca un copil caruia i se refuza acadelele dintre cele mai deocheate, ca o fetita care indelung visand la barbie viziteaza o prietena care are toata colectia si nici macar nu-i pasa de ea. crying.gif

same here wal...eu inca sper sa se remedieze situatia... (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
divi2007
post Aug 30 2007, 05:22 PM
Post #5935

Musafir

wal eu sunt cu hainele maniaca si nu te simti fara speranta pt ca orice iti doresti in viata pana la urma se indeplineste chiar daca mai tarziu dar se intampla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

speranta moare ultima e important sa speram cel putin pt mine daca nu ar exista speranta as fi foarte trista

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 30 2007, 06:33 PM
Post #5936

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor. Eu am avut o zi proasta. M-am enervat pe un coleg dobitoc! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) De cateva zile am ramas fara secretara, care a plecat la alta firma. In locul ei a venit o fetita noua, finuta, timida, care dupa doua zile de cosmar, a dat bir cu fugitii si ieri pur si simplu nu a mai venit. Azi, un coleg a incercat sa ma tranforme in secretara lui personala. Mi-a dat ceva de facut la calculator si cand l-am intrebat de ce nu face el, a zis ca "El are treaba!", cu un ton condescendent, de parca eu stateam si fluieram la luna. Bineinteles ca m-am enervat si am facut gura mare.

Dupa o ora, am avut nevoie de un stick de memorie, ca sa merg sa pun pe el ceva din alt calculator. Mi-a zis ca nu mi-l da, pentru ca nu am colaborat cu el (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am crezut ca ii dau pe loc doua palme de il fac poster.

Partea buna a fost ca sefa-mea mi-a dat dreptate la toata faza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De luni raman singura in departament, pleaca sefa in conced. E sansa mea sa le arat ce pot (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
rozy
post Aug 30 2007, 08:07 PM
Post #5937

Musafir

uooff... io tare-s suparata...imi pleaca boyfriendu' in anglia... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) azi am umblat cu el toata ziua(fiind la el de aseara) si s-a suparat mama pe mine..si nu mai pot sa ma duc si in seara asta...asa ca acum stau si invat la chimie...lovely!!sambata restanta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
rozy
post Aug 30 2007, 09:17 PM
Post #5938

Musafir

gataa..am schimbat poza...sa nu ziceti ca sunt albina-junior...dupa cum se vede..sunt un om ocupat,la birou...cu telefonul la ureche.. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) treburi..afaceri...

+Quote Post
kalua
post Aug 30 2007, 09:42 PM
Post #5939

Musafir

...si tu cand incolo vorbesti cu iubirea vietii tale! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu, dac-as fi mama ta, te-as lasa cu raza ta de soare. Dar cum nu sunt...spor la invatat! (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)

Szi, de-abia astept sa citesc saptamana viitoare cum le rupi gura la toti!

Eu tot munca multa la serviciu, belele peste belele, parc-au innebunit cu totii, frate!
Acuma imi rearanjez lucrurile prin bucatarie (si daca tot sunt in picioare mai trag si-un frecus pe-acolo) ca sa fac loc masinariei noi.

+Quote Post
albinuza
post Aug 30 2007, 09:46 PM
Post #5940

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

buna seara gagice!!! da ce? mai am loc? nu mai am loc! e peste tot!!! si ma refer la petite oiseau= sor-mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mie mi-a fost bine azi!! m-am balacit in mare, care era cam agitata si erau valuri mari si frumoase, am venit acasa si am calmat una bucata mama ca sa nu o cafteasca pe una bucata sora....si acum ma stapanesc sa nu sparg tastatura pentru nu mai merg 15% din taste si trebuie sa insist frenetic.
in rest e bine.
aaa si al meu baiet a intrat azi in posesia unui mp4 castigat la pespsi. stiti voi alea cu dopuri negre.
eu il voi vedea de abia maine cand cu putin noroc il voi vedea si pe baiat:D
si cam atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 592 593 594 595 596 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 07:36 AM