![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu s-a busit niciun sever,nu a picat nici un internaut,asa cum ma asteptam eu,ci au trebuit sa monteze o serie de antene (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si tocmai in weekend-ul asta s-au minerit ca si-a dat seama domnu" cu bani ca pana pe 15 vrea sa dea drumul si laprobe pentru televiziune! Nah...ca iar ma enervai (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) aiurea. se intampla des episoade din astea? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Forte, il suspectezi pe iubitul lui Poke? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meg si cum merge cum invatatul? Cand ai restantele? La mine mai mult nu merge decat merge..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ia uite la serpii astia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lol |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
am zis "Aiurea" la modul ca e aiurea sa ti se anuleze asa vacantele....
nu cunosc personajele in discutie ca sa pot suspecta pe cineva. si nici nu-i treaba mea |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am inteles! Se putea interpreta in mai multe feluri, de aici confuzia.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa vezi placeri extreme la serpi cu asa ceva in dotare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Limba bifurcata Rozy, apai nu degeaba se supara mama ta ca nu vii noaptea acasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sweet pune burta pe carte ca, parca nu mai ai mult, daca trebuie. Sa-l vad si eu pe ala sau aia care numai poate de placere ca are de invatat pt un examen. |
|
|
![]()
|
|
Da, asa ar trebui Missn7. Eu ma complac inca intr-un dolce far niente, eventual mai stresez fetele pe aici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar presimt ca o sa am parte de multe nopti albe in curand. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da...ca pan' nu ti-ajunge cutitu' la os nu te pui pe treaba. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Las' ca nu-s departe nici eu de tine. Nu ma simt bine daca nu intru in criza de timp. In weekend vreau sa citesc, daca se poate, non-stop. Mai am putin si plec de la serviciu, va pup si weekend placut. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai ca am ras cu pofta! imi si imaginam un mascul de-al nostru cu limba bifurcata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu azi m-am simtit foarte naspa, umflata, parca am inghitit un balon (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Maine ma duc la munca. Sunt oficial singura, timp de doua saptamani. Sper sa ma descurc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Mi-a fost rau azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce ai patit?
|
|
|
![]() ![]() |