![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Helau gagici!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hielău şi de la mine, cam disperat aşa, ştiau toţi parinţii şi ceva colegi ca mi-au schimbat iar catedra, numai eu nu. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Astia-s de groaza, mai, they just cannot let the man be. Mi-au frecat catedra, mi-au trantit si o dirigentie la o clasa unde cica au venit parintii sa ma ceara, dar eu nu m-am inteles deloc cu ei in anul ce a trecut. Cred ca I give up. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acuma mai urmeaza sa-mi dau seama ce altceva as putea sa fac. Ole! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Stiu ca nu te-ajuta cu nimic, dar exact asta povestea invatatoarea fiica-mii, se pregatise intr-un an pentru o clasa intai, facuse si o bancuta mica piciarele unei fetite foarte mici ca sa nu-si balangane picioarele si cu o zi inainte de-a incepe scoala i s-a adus la cunostinta ca trebuie sa preia o clasa mai mare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Auzi, cu o zi inainte! Chiar vroiam sa te intreb ceva: cam cat lipsesc profii la scoala la care esti pe caz de boala? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Caz de boala, my ass! Una care e in catedra cu mine e de pensie, nu zic, femeia o fi fost faina, dar acum e bolnava si ramolita si tot nu se da dusa, mai ramane un an. Nah, sunt rautacioasa, s-o fi simtind si ea singura.
Lipsesc multi ca au treburi prin alte parti si pica prost profesorul de serviciu care trebuie sa gaseasca inlocuitori prin scoala sau pur si simplu anunta ca nu pot sa vina, descurcati-va fratilor (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Sunt multi profesori care o fitilizeaza sa lipseasca din varii motive. Mie mi-au schimbat iar catedra, iar am numai de dupa-amiaza, in concluzie nu fac nimic cu toata ziua, numai plec acasa la 8 seara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , nu ma mai pot ocupa de nimic, nici traininguri la firme nu mai pot sa fac si asta numai sa le fie bine lor si eu sa traiesc cu 500 lei pe luna. Ma enerveaza ca dupa ce am plecat de la copiii astia acum 1 an au fost plangeri de la parinti, ca ma vor inapoi, memorii la inspectorat, petitii la directori. Acum m-au bagat inapoi la ei. Cu tot binele pe care il vreau, mie imi ruineaza toata ziua si tot anul. Sunt coplesita. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si tu nu ai nimic de zis in toata povestea asta?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
DA, enjoy the silence! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai, dar mi se pare aiurea! Din moment ce tu predai, ar trebui sa ai si tu un cuvant de spus.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Catedrele le fac directorii si sefii de catedra dupa interesele lor minunate sau ale scolii, pardon (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Ma simt mandra undeva ca ma vor si trag de mine in toate partile, insa mi-era bine, i-am luat pe copiii astia si i-am crescut, acuma iar ii dau peste cap, la anul ar trebui sa plec si de la scoala, nu fac nimic cum trebuie. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cel mai mult ma enerveaza programul, numai eu ca fraiera la ultimele ore pana la 8.30 seara in fiecare zi. Pai ziceti si voi, cum naiba sa fii multumit si sa mai traiesti cu entuziasm si sa faci carte ca lumea cand te sicaneaza din toate partile. Halleluiah!!! Anul ce-a trecut aveam ore pana la 2 la amiaza si in rest imi vedeam de treaba, mai puteam face ceva. Fir-ar, nu mi-au dat nici macar o clasa de liceu, voiam si eu o filologie, nuh, ca tre sa astept 700 de ani sa ma bage cineva in seama. |
|
|
![]()
|
|
Si nu poti sa protestezi sau ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu ai nici un drept de replica? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Pai vezi si tu ce si unde poti face altceva... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 10:35 AM |
|