IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 597 598 599 600 601 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
walpurgik
post Aug 31 2007, 10:42 PM
Post #5981

Musafir

Girls, (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) join me for some chocolate?!
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/chocsculpt1.jpg)

(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/chocsculpt4.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 31 2007, 10:46 PM
Post #5982

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu nici nu am mancat 2 inghetate mari cu ciocolata azi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lotte
post Aug 31 2007, 10:50 PM
Post #5983

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetele, ce faceti voi vineri seara?
Eu azi dimineata am jucat table tennis pe biroul sefului (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dupa care am avut o zi crunta, dar am facut o gramada de treaba.
Just asking, Walpu, tu te vezi in invatamant toata viata?In inteleg pasiunea, dar, totusi, ai niste calitati care pot fi mult mai apreciate in alta parte, si poti avea o cariera frumoasa......

+Quote Post
walpurgik
post Aug 31 2007, 10:51 PM
Post #5984

Musafir

Nici eu o mare (de) inghetata bounty. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Deh, stresul. M-a dat peste cap ca voiam sa reiau sala, am intrerupt pe perioada examenelor mele glorioase.
Merci Kalua de reteta de parmigiana, mancaram eu si barbatu' la cina. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nuh, chiar nu m-am vazut, numai ca am asteptat inerta sa dau deful, nu m-am gandit ce altceva fac si acum m-a luat cu elan inceputul de an si nu mi-am indreptat atentia in alta parte. E timpul sa fac sapaturi. Problemul e ca oscilez si spre inscrierea la doctorat. Acum 2 ani am dat examenul pt invatamant fara sa doresc acest lucru, numai ca parintii si cei din jur mi-au zis sa incerc sa nu-mi para rau. Am luat examenul tot prima si pe atunci, am nimerit la un liceu bun si am zis sa give it a shot pana la finalitate-definitivatul. Acuma l-am luat si e timpul sa iau masuri ca daca astia nu au respect ce naiba mai astept.

+Quote Post
kalua
post Aug 31 2007, 10:55 PM
Post #5985

Musafir

Vin si eu cu niste ciocolata neagra cu foite de aur daca tot e sa ne facem de cap si sa ne varsam amarul in cacao (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
(IMG:http://richtigteuer.de/wp-content/uploads/2007/06/delafee_schokolade_mit_blattold_celebration.jpg)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 31 2007, 10:57 PM
Post #5986

Musafir

Am dat edit si am raspuns pe pagina cealalta. Neagra will do just fine, my favourite. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) eventual cu menta (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) ce ziceti?

+Quote Post
Cindy
post Aug 31 2007, 10:58 PM
Post #5987

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si nu poti sa te impui si sa le spui asta? Daca tot te vor si trag de tine, poate iti dau si un program care sa iti convina si tie.
Ex profii mei din liceu stiu ca isi alegeau orele si refuzau ce nu le placea.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 31 2007, 11:00 PM
Post #5988

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Walpu vre-o pila la inspectorat sa te muti in alta parte,mie nu-mi plac pilele da cateodata daca toata lumea te freaca la creier e buna si aia sa-ti iei viraj.
Bafta poate se mai schimba treaba.
Neagra cu menta e the best of.

+Quote Post
kalua
post Aug 31 2007, 11:00 PM
Post #5989

Musafir

Cu placere, walpu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hai sa va zic una: o cucoana bine de tot mergea azi spre cantina pe o scurtatura unde nu-i lume cu o colega de-a ei si-ncepe sa se scobeasca in fund (probleme cu tanga), se enerveaza, isi ridica poalele-n cap, isi rezolva problema si-i spune prietenei "sper ca nu te-a deranjat actiunea mea", la care asta raspunde "pe mine nu, dar pe Bill W... probabil ca da". Bill era la cativa pasi in spatele lor, se-nrosise la fata si se uita dupa pasarele pe cer. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si asta cu tanga si Bill sunt mari manageri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 31 2007, 11:02 PM
Post #5990

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Un paparazzi pe acolo nu era? Pacat de ipostaza sa ramana irosita:-)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 597 598 599 600 601 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 10:33 AM