![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daca am supportul vostru, o sa am si eu rezultatul tau, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Desi tinand cont de faptul ca examenul este pe data de 10, de la ora 10 si in curand o sa fie octombrie a 10-a, toate datele indica ca o sa iau 10, nu? lool (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Barbatul tau nu o fi player, dar ai verificat daca nu cumva este Bad boy? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
You never know. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Dar, daca se manifesta, trec la caftit.
Sweet, hai sa-ti zic o poveste: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/Funny6.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Asta e cu aluzie? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aluzie, iluzie, confuzie, contuzie, di tăti cāti puţān!
Noapte buna, dear! Migrez in camera celalta, poate pentru un film. |
|
|
![]()
|
|
Noape buna my dear, little deer! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Enjoy za film! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sal (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
ce faceti eu azi toata ziua vreau doar sa lenevesc pur si simplu chiar nu am chef de nimic decat sa zac in pat asa obosita sunt si fizic si psihic , (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata!!
Eu azi trebuie sa fac curat! De obicei...am chef sambata sa fac curatenie, azi nu am si pace! Voi ce faceti azi? |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Neata!Io-s la birou!:(
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Neatza!
mama ce tunete si fulgere au fost azi noapte in B! cred ca m-am trezit de cateva ori.. a bubuit o data, toate masinile au inceput sa urle.. si acum sunt nori.. buhuhuhu.. kisses ce mai face lumea? cine sta la beut amarul? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neata! Azi am si eu program administrativ (cu chef sau fara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), dar inainte trebuie sa ma duc la cumparaturi. Imi caut termometrul de carne si nu-l gasesc! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si-mi trebuie azi neaparat, oare unde l-oi fi pus? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Dar prima data beau o cafea cu voi: (IMG:http://images.jupiterimages.com/common/detail/23/04/23220423.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 03:13 PM |
|