![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu nu am auzit nici un tunet!!!!
Kalua, ce este un termometru de carne? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://www2.westfalia.de/medien/scaled_pix/300/300/000/000/000/000/000/292/16.jpg)
Se pune in bucata de carne pentru controlul temperaturii in interior. Vreau sa fac roastbeef azi si-i important rahatelul asta. Tot nu l-am gasit. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) jolie
poate numai in zona la mine a fost asa.. ce sa zic? pana si pisica era agitata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Ma io am dormit azi noapte cu perna in cap ca ma stresau niste caini si nu am mai auzit nimic toata noaptea,abia am auzit ceasu de dimineata cand m-am trezit!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi s-a racit, a venit toamna. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Momentan ploua linistit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ma duc sa-mi cumpar alt termometru, cel existent nu-i de gasit. |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Pai si aici cred ca a inceput toamna..ploua acum in Bucuresti...offf
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Meg, io am dormit bustean, de aia nu am auzit. Sotul meu cica s-a trezit din somn...Miky, motanul era ascuns in debara de frica!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Buna ziua!
Wal imi pare rau pentru patania asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu sunt tare melncoholica,de la vreme dar si de la faptul ca trebuia sa fiu cu al meu acus! Forte,ai intrebat daca se intampla des chistiile astea.Nu se intampla des,e a treia oara intr-un an juma cand patim asa,dar ideea e ca de cate ori planificam si noi ceva frumos,tocmai atunci se gaseste sa apara ceva.Fie la mine,fie la el...si m-am saturat si am devenit negativista.Nu mai cred pana nu vad. Vreau la Bucuresti! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor. Acum m-am intors si eu de la birou. Si tot nu am apucat sa fac ceea ce imi propusesm de dimineata. Au venit inginerii de proiect de pe santiere si m-au zapacit de cap cu niste procese verbale (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ma doare capul, cred ca ma bag in pat.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Hello!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 03:13 PM |
|