![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
boyfriendu' isi face bagajele....maine la 11juma are aviooohohohnnn (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ioi, unde pleaca, bre?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
angliaaahahaha (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Las` ca vine el inapoi, na, te invit sa impartim un cosmo; de cind am invatat cum se face, nu ma pot opri... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://www.drinkalizer.com/cocktailbilder-/redcosmo.jpg) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) cheers! dea...e bun k se intoarce de craciun...dar apoi pleaca iaaahahhaar! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si tu ce stai pe-aici si plangi in loc sa vezi cum faci sa te duci si tu acolo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Daaa...fuigi cu el acolo daca poti!!!!
Si parti bune exista...iti va aduce ceva frumos, frumos!!! Maat, cum se face cosmo??? Arata bineeeee... Io am fost in oras..si mi-am luat un hanorac si un ruj, dragute foc, amandoua!!! |
|
|
![]()
|
|
Las` ca ne ramine noua mai multa bere si mai mult timp liber. Vezi si tu partea plina, fa haz de necaz ... fii optimista!
Retete de facut cocktail Cosmo Ii buuun raaaaaaau! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu terminai un mini-micro caiet de sarcini. acum trag motanii de mine sa ma duc la culcare.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Multumesc..imi fac maine..ca, acum nu am decat niste whisky in casa...bleah
Ma duc la nani, va pup Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 06:27 PM |
|