![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Roxi, nici tu nu mai zi de mancare.. am pus o paine cumparata calda pe masa si a naibii, miroase de ti iei campii.. cred ca ma duc sa pap macar un coltz..
Maat: ne-ai cam dus cu tzolu in ceea ce priveste pozele tale, apropo (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Aa, si eu am dormit la pranz.. de fapt, eu cand ma apuc de invatat mi se face somn.. si m-a invatat un prieten asa: decat sa invat o ora cu gandul la somn, mai bine dorm 30 de min si 30 invat. si a naibii, respect cu sfintenie ce mi-a zis (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) si inca un rand, ca sa ma laud: stiti ce matza desteapta am? i-am cumparat 2 soricei de la pet shop; unul i l-am dat, l-a prapadit imediat. dupa calorifer, pe sub frigider, nu stim ca nici nu am apucat sa vedem. cand colo, o vad cu altul in gura (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) fata isi luase celalalt soricel din geanta de la mine si n-avea treaba. numai ca si pe asta l-a pierdut mai devreme (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Di, Meg e f draguta. Si are o frumusete naturala. Pe tine chiar nu te stiu la chip (desi mi-as dori), ca ai o singura poza pe grup si nu prea-mi dau seama din ea de multe.
Eu mi-am luat migdalele langa mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am uitat sa va spun ca m-am tuns si ma simt tare bine. Barbata-miu fuse cam socat, dar o sa se obisnuiasca el cu mine. Nu stiu de unde placerea barbatilor pentru par lung. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tre sa imi iau alta camera (aparatu de pozat sony a crapat din motive inexplicabile, mai ceva ca-n dosarele x, pur si simplu mi-a "murit" in mina" si momentan sa imi iau alt aparat nu-mi intra pe lista de prioritati. Sa vaz daca se repara aparate ca al nostru pe undeva... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Roxi, multumesc. fiecare varsta are frumusetea ei.
si acum va pupic, ma duc la painea aia ca n-am stare. noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nopate buna, megut!
Szimcziiiiii, mai esti? Tre sa o intreb daca stie unde se repara aparate foto digitale in orasul asta... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pofta buna Meg!
Di, da...se mai intampla si chestii d-astea. Sora-mii i-a cazut din mana si dus a fost. Apropo de ea, am fost aseara pe la ei sa ne luam la revedere ca pleaca miercuri in Peru. Aveau un program prestabilit imprimat (cu detalii) pentru fiecare zi. Tare-mi plac copii astia, dar eu ma simt mai baba in comparatie cu ei. N-as fi in stare sa plec cu rucsacul la spinare intr-o astfel de tara. |
|
|
![]()
|
|
Peru???
Mie mi-a murit cind ma uitam la ce poze facusem cu el; nu a cazut, nu nimic. Il tineam in mina si pur si simplu nu a mai vrut sa mearga; i-am luat alte baterii, deeeegeabaaa! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si am dat si o circa de bani pe el, aproapre 450 euro cind l-am cumparat... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am patit-o in vacanta cand voiam sa vedem pozele facute, ne aparea ecranul albastru. Se pare ca era de la memorie.
Cred ca se poate repara si ar trebui s-o repari, ca ai dat ceva bani pe ea. Da Peru, au ales ei destinatia asta exotica. Faceau asta seara glume proaste ..ca exista 50% sa ii revedem, asa ca sa ne luam la revedere de la ei. |
|
|
![]()
|
|
Mie nu mai imi apare nimica... Peru... si cit costa o distractie ca asta, roxi?
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei cred ca si-au strans vreo 2500 euro (bani de buzunar). Au ales destinatia asta pentru ca cealalta tipa (din grup) a fost invitata de firma din Peru (filiala a firmei la care lucreaza ea in Ro). Au putut cumpara biletele de avion cu oaresce disccount (sora-mea si prietenul ei au dat doar 900 euro pe bilete).
Peru e o tara mai putin dezvoltata in comparatie cu Romania, dar pretul excursiilor in diverse locuri este destul de mare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 07:48 PM |
|