![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hello, girls. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cum sa dormiti sambata la ora asta? Doar e uichend. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca-i uichend, ar fi un motiv in plus sa ne odihnim mai mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu ma retrag dragutelor. Va urez o noapte pe cinste! Ma duc sa mai citesc 2-3 pagini, ca dup-aia sigur ma ia somnu'. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Eu mananc o prajitura si citesc pe forum. Crima curata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mai ales pentru silueta. Si de mentionat ca ultima data cand am facut sportul asta m-a prins 4 dimineata frunzarind prin topicuri si nici nu am realizat cum a trecut timpul. A doua zi eram zombie. Nu recomand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Aveti destul timp de odihnit la batranete. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Imi cer scuze, nu mai gasesc topicul cu messengerul si mie nu imi merge in clipa asta . Oare de ce nu se conecteaza?
|
|
|
![]()
|
|
Da un search. La mine merge messul.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa te vaz eu pe tine dupa 28 de ani. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si eu cand eram in facultate pierdeam noptile, stateam pana la 5 dimineata in discoteca, iar acum cand merg la o nunta, imi trebuie vreo 2-3 zile dupa, sa ma refac.
|
|
|
![]()
|
|
Daa..eu ma simt deja ca o babuta acum ca sunt acasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar recuperez cand ma intorc in Bucuresti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Haide mai ca este diferenta doar de 8 ani! Nu m-oi schimba eu atat in 8 ani! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Neata girlies!!!
I missed u! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa dea Domnu' sa nu te schimbi...dar mai vedem noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Gata, de data asta chiar ma retrag. Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 09:09 PM |
|