![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Promit sa nu ma schimb! Eventual doar in bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noapte buna, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Geo, we missed you too! Ce ai mai facut? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
je incepe sa fie bine ...
mi-am dat seama ca ma concentram putin gresit si ma chinui sa-mi revin! Proiectul meu e pe sfarsit si acum se bucura de toata atentia mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) abia astept ziua de luni!!! Edit: sa vedeti faza de kkt!!! Nu stiu ce naiba am de atrag numai prostii de genul asta! Eram in noaptea asta in magazinul nou si ma chinuiam sa imbrac manechinele si sa mai fac ultimile retusuri! Am hartie in geamuri mai putin intr-o mica zona de pe lateral!! Dau sa ma intorc cu fata la geam sa vad unde sa postez o scarita; imi fug ochii pe geam si raman traznita!!! Un maniac si-o freca in fata mea!!! Am ramas impietrita, am avut impresia ca mi se pare ... ca poate fiindca e lumina la mine si noapte afara ochii imi joaca feste ... singurul gest pe care am putut sa-l fac (cu inima la gura) a fost sa ma incrunt!! A fugit! Refuz sa cred unde s-a ajuns!!! Toate astea s-au intamplat la ora zece noaptea in centrul orasului langa restaurantele care bubuiau de muzica nuntilor si aleile pline de oameni iesiti la plimbare! Nu spun ca mi-a luat 2 ore sa-mi fac curaj sa ies din magazin sa-l inchid la loc si sa fug in masina!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Ne bucuram ca esti bine si optimista!
Maat, ce ai mai facut azi-noapte? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am dat cu flit la un nenea care venise sa ne ofere "servicii" care nu ne ajutau la nimic ( ba chiar era naspa din punctul de vedere al dlui google, prietenul nostru cel mai bun!) da` care ne cerea in schimb linkuri catre siteul domniei sale. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai vrei servicii pe gratis?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Auzi, ce pretentii la tine! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar despre ce servicii era vorba?
|
|
|
![]()
|
|
scoroscoape
da io nu i-am cerut nimica bre... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) incerca si omul, poate o sa dea si el peste unii care nu se pricep si na, isi va face si el reclama... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma duc sa imi pun un film si sa fac nani.. Noapte bune, fietili! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Isi incerca si el norocul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Speranta moare ultima! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mie imi plac scoroscoapele, dar cele personalizate. Adica care includ data exacta, ora, locatia nasterii si toate cele care ieste.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-am facut si astrograma, foaarte interesant. Scoroscoapele alea tipice sunt vreme pierduta. Noapte buna, Di care ieste! Eu ma duc sa imi iau micul-dejun! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
hellooo! echooooooooooo! anybody awake?
|
|
|
![]()
|
|
Walpu, ce e cu tine la ora asta matinala? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 09:10 PM |
|